Merhabalar ben de doğum hikayemi sizinle paylaşmak istedim. Dogum olacağı günün gecesinde saat 01.30 gibi nişanım geldi. Doktoruma mesaj attım. Henüz sancım olmadığı için sakin kalmaya çalıştım ama o gece boyu uyuyamadım da tabi. Doktorumdan sabah 5'e doğru cevap geldi. Kendisi beni hastaneye yönlendirdi. Hemen eşimi uyandırıp üzerimi giyindim ve yarim saat sonra hastanedeydik. Doktorum ebeye haber vermişti kendisi dogum yapacağım yerde beni bekliyordu. Hemen nstye
baglandım. Çok büyük bir sanci hissetmiyordum. Hastaneye geldiğimizde acikligim 3 cm olmustu. Bebegim hala çok hareketliydi. 8'e doğru doktorum geldi ve o da açıklığıma baktı. 4 cm ulaşmıştı ama bebeğin geliş acısının kötü olduğunu ve kafasının yan durduğunu söyledi. Normal dogumu beklersek bebegin oksijensiz kalma durumu olabilirmiş.Riske atmayalım eşimle görüş istersen sezeryana alalım dedi. Eşim ve ben çok düşünmeden kabul ettik. Yarim saat içerisinde bebegim doğmuştu. Ameliyat olurken karnımda biraz acı hissettim ve ameliyat sonrası birkaç gün çok zor geçti. Bebegim doğduğunda da sabahtan akşama kadar oksijen alması gerekti. Karnımda sıvı yuttugunu söylediler. Akşama kadar kızım yanımıza gelmedi. Bu durum beni baya üzdü ama neyseki ertesi günün öğleninde hep birlikte hastaneden çıkıp evimize döndük. Hiç sezeryan olacağımı düşünmezdim ama hayırlısı neyse o oldu diyorum simdi. Çok şükür ikimiz de toparladık ve saglikliyiz bir anne başka ne ister ki. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.