40 haftamdayım 27sine kdar kendiliğinden sancım-suyum-açılmam ve türevlerim olmazsa ptesi sabahı yatışım yapılcak ve suni sancı desteği ile doğum başlatılcak.Hiç belirtisi olmayıp bu şekilde suni desteği alan doğum yapan var mı?Ve kaç saat sürdü?
(Gereksiz kulaktan dolma ve kötü hikayeler yazmasın kimse fikir sormuyorum-öneri aramıyorum sadece doğum yapan varmı hikayesini bilmek istiyorum)

Benim 40+2 kadar hıc sancım su patlaması nişan hiçbisey gelmedi yatışım yapıldı 1 cm açılmayla 10da suni sancı verıldı bana işlemedi sancı 4 kadar sonra ayarı yükseltıldı 7 de 10 cm açılmam oldu saat 10 da doğurdum

Bende 41+1 oldum dün aksamdan beri sancı gidip geliyor halada devam ediyor tam emin değilim doğum sancısı mı diye bugünde az bişey kahve rengi akıntı geldi bu yalancı sancıysa suni sancı ile doğum yapacam herkes farklı şeyler söylüyor bazıları diyor kendi sancılarını bekle suni sancı daha zor bazılarında bişey olmaz okadar ağrılı olmuyor diyor 🤷‍♀️

• Eed7 bunu yanıtladı.

Aysegolcuk sanırım kişinin ağrı eşiğiylede alakalı bi durum bu memnun kalanda bi okadar fazla birde kahve akıntı olduysa doktorunuza söyleseydiniz beklemeyn belkide açılma olmaya başlamıştır ☺️

Eed7 benimde çarşamba günü yatışım yapılacak. Suniyle doğum yapacağım inşallah. Bittiğinde yazarım 😘

• Eed7 bunu yanıtladı.
        • Eed7 bunu beğendi.

Eed7 Canim yazardim ama kimse kotu hikaye yazmasin demissin😁Suni sancinin iyi bir tarafi yok.Bebegine odaklan oyle boyle doguyorlar😁

Eed7 39+4teyim kanala inmedi iri bebek denildi sezaryan istemedim. Saat 10.00 da suni almaya başladım. Hala 1 cm. Bekliyoruz kanala inip açılmasını. Dua edin..

Eed7 suni sancı denilen şey size doğumu başlatması için verilen bir hormon.yani ağrı falan değil .o yüzden normalde ne kadar sancı çekerseniz suni de de o kadar çekersiniz vücutla alakalı.öyle kulaktan dolma bilimden uzak bilgileri boş verin .

Masha Allah yardımcın olsun canım 🙏🏻 Ultrason ölçümlerinde kaç kg çıkmıştı en son muayenende. Ben de 38. Haftadayım ve aynı durumdayız.

Eed7 kaderimiz aynı bende z27 si yatış yapıcam suni sancı ile Doğum başlatılacak umarım kendileri teşrif ederler

• Eed7 bunu yanıtladı.

Ayse1 bunu ben biliyorumda işte bilmeyip bildiğini sanıp öyle şeyler yazanlar varki hani ne diyeceğimi şaşırıyorum tuhaf olan doğru bilgiyide kabul etmiyolar 😂 teşekkürler

Masha çok uğraştırmadan doğar inş erkek mi

Nurcan6148 kötü tarafı ne dicem ama konu uzayacak hipnoz yöntemiyleni odaklanıp doğurıym napıyım 😂 suni denemeden de sezeryan istemiyorum neyse ben yinede odaklanıym etkilerim belki 😁

Eed7 benimki kız Mayıs ayı herhalde keyif ayı olarak geçiyor anlamadım her bebek nazlı çıktı :)))

Ferdag amin 3800 denildi hala açılmadı çünkü kanala inmedi kızımız.. Size de Allah yardım etsin inşallah

• Eed7 bunu yanıtladı.
                      • Eed7 bunu beğendi.