CansuE Merhaba kızlar, bugün 12+4 deyim. İkili test yaptırdım çıkıntı gibi birşey var dedi erkeğe benziyor dedi. Yanılma payı var mıdır ? Siz de nasıl oldu ?
Aykis CansuE bende ikili test yaptırdığımda erkek ama daha erken net olarak diyemem demişti şuan 23. haftalık olduk erkek değişmedi sizin içinde hayırlısı olsun 🙏
Alessia CansuE ıkılı testte cınsıyet yanıltır dna testı degıl cunku sız ultrasondan bahsedıyorsunuz sanırım cıkıntı dedıgınızd gore 16/17 haftalarda kesınlesır daha erken
Mucizem00 CansuE ikili testte bizimde erkek denildi sonrada değişmedi ama tabi bizede erkeğe benziyor ama net degil demişti doktorumuz
Zeyy_nepp CansuE canım 12.haftada bana da erkeğe benziyor dedi 16 da kız olduğunu öğrendik daha erken
tugbadm Biz daha 10. Haftadayız ikili test için iki hafta kaldı yarın doktor kontrolümüz var bebeğin duruşuna göre keseye belli olur diyorlar ama bilmiyorum merak içindeyim
Rknvlkn CansuE o haftalarda hem kızda hem erkekte çıkıntı oluyor genel olarak. Bana 14. Haftada bile çıkıntı var erkek gibi dedi ama 19. Haftamdan kız olduğunu öğrendim şuan 24. Haftamdayım 3 gün önce detaylı ultrasonda kız olduğu kesinleşti
CansuE Dilamm Önce ultrasonla bakıyor ense kalınlığına, el ve ayaklarına bakıyor. 3 mm’den kalınsa risk olabilir diyor. Bir de kan aldılar yaş kilo vs bunların uyumluluğuna bakılacakmış o kadar
Eceyavuz CansuE 11 haftalikken muayeneye gittim doktor ultarasona almadan belli olur mu dedim güldü daha kucuk olmaz dedi ultarasona girdim aha bu %90 erkek valla görünüyor hemde 11 haftalıkken dedi 12 haftalikken ikili test yaptırdım orda da doktor erkek dedi suan 16+3 um bugün tekrar gittim erkek dedi doktor
Eceyavuz CansuE 11 haftalikken muayeneye gittim doktor ultarasona almadan belli olur mu dedim güldü daha kucuk olmaz dedi ultarasona girdim aha bu %90 erkek valla görünüyor hemde 11 haftalıkken dedi 12 haftalikken ikili test yaptırdım orda da doktor erkek dedi suan 16+3 um bugün tekrar gittim erkek dedi doktor