25agustos Ulkukog123 hiç sorma bugün böyle tekmeledi yarın şöyle tekmeledi falan derken birden geçti🥰
butterfly4 @25agustos benim de 98 günüm kaldı 🥰🥰 alışverişleri naptın canım, ben daha hiç birşey almadım 😑 Ramazan’ın bitmesini bekliyorum bayramdan sonra Eminönü’ne gitmek istiyorum oraya gittiniz mi
25agustos butterfly4 ben İstanbul’da değilim canım. Beşik aldık işte bir kaç zıbın falan. Kıyafet eksiği var çok onları bayramdan sonra hallederiz inşallah
Canoglumbenm 25agustos sadece beşiği ve bakım ürünleri kaldı bebeğin canım. Sen ne yaptn aldın mı herşeyi
25agustos Canoglumbenm yok canım biz de beşik aldık bir kaz zıbın bakım ürünlerni kıyafetleri bayramdan sonra alacaz inşallah
Mucizeee 25agustos kizzz benim ki 8 e düştü korkudan üç bucuk atıyorum haftaya bugün yatıcam hastaneye salı da alicaklar dördüncü sezaryenim olacak ve sonuncu olacak inşallah
Mucizeee 25agustos kizzz benim ki 8 e düştü korkudan üç bucuk atıyorum haftaya bugün yatıcam hastaneye salı da alicaklar dördüncü sezaryenim olacak ve sonuncu olacak inşallah .
25agustos Mom72626 biz oda yapmıycaz beşik aldık ufak tefek şeyler aldık daha çok eksik var ama bayramdan sonra devam edebiliriz ancak 😊
25agustos Nata97 ayy düşünemiyorum ben o günleri. Şimdiden böyleysem o zaman nasıl olur kim bilir 😀 sağlıkla kavuşursun inşallah canım 🌹😊
Zeynepzeze ALLAH kucağımıza almayı nasip etsin ☺️💛 Bizim de 124 günümüz var ama günler geçmiyor, miniğimi görmek için sabırsızlanıyorum