Pnrbtr Kkızlar merhaba, linç edilmem inşallah burası analık sayfası, burda bebe konuşulur diye. Sağlık da konuşulabilir bence. Selülitlerim çok arttı. Denediğiniz yöntem bişe var mı? Yardımcı olun lütfen
Hppymom Pnrbtr hergün düzenli selülit giderici serum yada kremle masaj çok iyi canım onlar yoksa bile hergün aksatmadan kremleyip parmak uçlarınla avuç içinle masaj yap topaklanmalar dağılıyor zamanla
Alessia Serrameri canım her banyoda yapabılrısın ben 15 dakıka lıflıyorum ınan puruzsuz oldu hamıle yokken vardı hamıleyım duzenlı yapınca yok oldular
Alessia Leylak83 afıyet olsun canım yarasın ınsallah bende kahvaltıdan sonra ıcıyorum eskıden 4 kerdım sımdı bır tane olunca yavas yavas ıcıyorum🤣
Pnrbtr Hepsini denicem. Hamile değilim ben. Bebeğim 6 ay önce kürtajla alındı. Mol gebelikti. Vücudumu hamileliğe hazırlamaya çalışıyorum. Berbat durumda bacaklarım 😣
Serrameri @Alessia teşekkür ederim deniycem bende de hamilelikten sonra olmaya başladı selülit kötü gözüküyo geçsinde yaparım etki ediyosa
Alessia Serrameri mucize birsey gercekten kremler para tuzagı ben duzenlı kullandıgım halde hıc bı ıse yaramamıstı bunuda plastık cerrah arkadasım soyledı dedım ne kaybederım zaten kahveyı hergun ıcıyorum ucuz bırsey ama lif sert olmalı yumusak lif olmaz acıyacak ama alıscaksın
Serrameri @Alessia aman acısın geçsinde instagramda falan da görmüştüm ama belki geçirmez diye denememiştim artık bakalım deniycem inşallah geçer
Mutluhamis Kızlar benim hamilelikten önce zaten vardı ama hamilelikle beraber dahada çok arttı bacaklarımın her yeri selülit oldu yetmedi kollarımın üstündede oluştu sanırım kilo alımından dolayı çok kötü duruyor varmı benim gibi olan? Ciddi selülit sorunum var evde krauterhof markasına ait selülit jeli var sürünce baya bi yakıyor düzenli kullanılırsa geçirebilir ama hamilelikte bu tarz şeyler önerilmiyor napıcağımı şaşırdım🙁🙁🙁🙁
Bsrkrgz Mutluhamis bende kullanıyordum aynısından yakması etki ettiğinin göstergesi aslında ama hamilelikte kullanmayı bıraktım ben