Misirekmegi Kizlar 6+3 um bugune kadar tuttum dun harici birseyim yoktu zarzor dunude tuttum. Bugun isyerinde midem bulaninca bozdum bozmama ragmen hala bulaniyor. Bunun kefareti 61 gun mudur yoksa 1 gunmu borcluyum. Birde mide bulantinizi neyle geciriyorsunuz
Yellored Misirekmegi mide bulantım hiç bir şekilde geçmiyor. 11+4 haftalık hamileyim. İstifra edince o kadar rahatlama geliyor ki. O gün birdaha midem bulanmıyor.
Chan Misirekmegi kusarak mı bozuldu? Yoksa siz yiyerek mi bozdunuz? Eğer yiyerekse kefaret tutmak durumdasınız.
Yurdanur Misirekmegi bunu en iyi hocalar bilir ancak niyetlenip niyetlenmemenize göre ve kusmanıza göre değişiyor diye biliyorum mesela bilerek siz mi gidip kustunuz istemsiz geldiği için mi kustunuz böyle şeyleri var bi hocaya sorsanız daha iyi olur
Misirekmegi Chan kolay kolay kusamam hayatimda 2 kere kusmusumdur yas 30. Kusarak degil asiri mide bulantisi
-serdenli- Misirekmegi bence başlayıp bozmaktansa hiç niyetlenmeyin bidaha neticede hamileye zorunlu değil ama bozunca kefaret mi gerekir gerekmezmi emin olamıyosunuz hem orucu hem sağlığınızı riske atmasanız daha iyi olur bence
Leylak83 Misirekmegi bence bu dediğinden bilerek bozdugun anlaşılıyor.... normalde hiç tutmasaydın 30 gün kazan olacakti... ama şimdi 61 gün tutmalısın...
-serdenli- Misirekmegi mide bulantılarınız yeni başlamıştır 6 7. haftadan sonra başlıyo zaten bence artık tutmayın
Ayguns Misirekmegi dün tvde hoca hamileler için bu tarz bi soru geldiğinde cevapladı özellikle dinledim bende. Böyle durumlarda niyet edilmediyse gününe gün tutuluyormuş yani bugün niyetine iyi olduğun zaman tutabilirmişsin
Ayguns Misirekmegi zaten hamilesim canım kefaret gerekmiyor diye biliyorum bi yandan niyet etmemende iyi olmuş
zynp1512 Misirekmegi Saat dörde kadar canım fetva hattı sonra ulaşamassın beş dk molan varsa sor burda herkes birşey söylüyor hamileysen kefaret yok falan gibisinden tutmamak için müsade var tamam ama bozmak içinse bilemicem bence danış kesinlikşe
zynp1512 Misirekmegi Saat dörde kadar canım fetva hattı sonra ulaşamassın beş dk molan varsa sor burda herkes birşey söylüyor hamileysen kefaret yok falan gibisinden tutmamak için müsade var tamam ama bozmak içinse bilemicem bence danış kesinlikşe