Namebala Merhabalar 6+3 haftalık hamileyim iki gündür sağ kasığımda batma var kalp atışlarını henüz duymadım. Siz kalp atışını hangi haftada öğrendiniz ve kasık ağrısı yaşadınız mı ?
Ozgur94 Namebala 6 haftalıkken duydum kalp atışlarını ama kişiden kişiye değişiyormuş suyulma zamanı ve şuan 12+4 hamileyim kasık ağrım yeni yeni azalma gösterdi
Goncagl Namebala canım 6+2 de duydum ben şuan 7+1 haftalık olduk kasık ağrısı çok normal bendede var yerleştiği için oluyo onlar 😊
Semuss Namebala hamilelikte Kaşık agrısı çok şiddetli rahatsız edici olmadığı sürece normal diye biliyorum bende 24 haftalığım ara ara bende de oluyor .
Naneliseker01 Namebala ilk öğrendıgımde benım de kasıgımda batma olmustu tamamen psikolojik de olabilir. Belirti bulmaya çalıstıgımız ıcın.
Koskersultan Namebala ilk hamilelik belirtim kasıklarımda batma olmuştu kese büyüyüp Rahime yerleştiği için oluyormuş kalp atışını da 6+4 de duyduk
Sivasgelini Namebala 7haftalik olduk bugun belimde surekli batma hissi var kasigimada kramplar giriyor 6+2 de duyamadik kalp atislarini sadece gostermisti haftaya cuma bakicaz insallah duyariz korkma kisiden kisiye cok farklilik gosteriyo 4. Haftada duyanda var 8.haftada duyanda