Yoann Dmkns canım hayırlı olsun bebeğin ben doktoruma sormuştum yolk kesesi oluştuktan sonra bana boş gebelik olmayacağını ve kısa süre sonra bebeği göreceğimizi söylemişti ve 3 gün sonra da bebeğimizi görüp kalp atışını bile duymuştuk içini ferah tut
Ultraslan40 Dmkns benim de yolk kesesi gözükmüştü doktorum da zaten yolk kesesini görünce gözünüz aydın dedi direk. 6+5 te de bebeği kalp atışını duydum şuan 7+3 haftalık hmileyim
Ecrinbzkrt Yoann benımde keseö gorundu aöa boş kese dedı doktorum hatta ılk gıttıgımden burazdaha buyumustu kesem doktorum netlesmesı ıcın 1hafta daha beklıcez dedı yanı persembe gunu dolu olup olmadıgını gorucez
ayglrms92 Benim bu hafta 6. Hafta , geçen hafta kese gözükmedi . Bu hafta kese gözükebilir mi acaba betahcg değerim iki günde bir iki katına çıktı, geçen yıl dış gebelik geçirdiğim için biraz korkuyorum
Ultraslan40 Ecrinbzkrt inşallah boş gebelik değildir canım dualarım seninle Allah yardımcın olsun🙏 Ama burada keseden değil kesenin içinde oluşan yüzüğe benzeyen yolk kesesinden bahsediyorlar. Senin yolk kesesi mi gözüktüğü halde öyle dediler? Bir de kaç haftalıksın
Ecrinbzkrt Ultraslan40 hmm onu bılmıyordum yok gozukmedı alttan baktıgı zaman cok mınık nokta gorundu o kadar bosta olabılır dedı korkuyorum ıns öle bırsey yoktur herkez gec olusmada olanılır dıyolar carsamba 8 olucam boş dgılse😔
Ecrinbzkrt Yoann amin inş cok tesekkur ederım Perşembe gıdıcem her seferınde uzgun döndum rabbım inş biz anne olmak ısteyen herkezın yüzünü güldürsün 🤲🏻
Ultraslan40 Ecrinbzkrt herşey gönlünce olsun canım, korkma herşey hayırlısı ile olacağına varır zaten, belki geç döllenmedir, inşallah bebişin seninledir:) 🙏
Ecrinbzkrt Yoann çok tesekkur ederım sizlerin motıvasyonu sayesınde kendımı iyi hıssettırdınız allah razı olsun rabbım hepımızın yüzünü güldürsün🤲🏻