A_S_K Merhabalar bu civarlarda uygun detaylı ultrason yaptıran var mı? Nerede ne kadar yaptırdınız acaba? Ne kadar sürdü, cd fotoğraf verildi mi? Doktorunuz ilgili miydi? Cevaplayan herkese teşekkürler ☺️
2405 A_S_K canım benim ben İzmit Alikahya’da yapdırdım ücretsiz ama randövü almak zor bide ilgiliydi doktor bide Umuttepe var tabi üniversite deniliyor orda 120 tl nasıl bilmiyorum tabi özellerde 300 400 canım
omerhalis A_S_K merkez hastanesinde yaptirdim ben 274 tl ucreti 45.50 dk falan surdu cok memnun kaldim suan 35+5 gunlugum
A_S_K Leylak83 bir post daha açmıştım ama sanki kimse yaptırmamış gibi iki üç yorum anca geldi. Ben genel olarak merak ediyorum.
Leylak83 A_S_K ozaman yazmıştım... şimdi de yazayım ben konak gebze de yaptırdım.... ergün bilgiç ben 25 . Haftamda yatırmıştım... gecen hafta ablam da aynı doktor a gitti .... 1 saat sürüyor... 375 tl ... doktor çok ilgili... ikimizde çok memnun kaldik
hfza Yarim saat kadar surdu 495 liraydi 3 fotograf verdiler ve raporu doktorum cok tatli anaç bir bayandi☺️Ben cok memnun kaldim☺️
A_S_K omerhalis Hala aynımıdır acaba fiyatı? Doktoru nasıldı? Bayan erlek? Soru sprabildiniz mi rahatça size anlattımı herşeyini? Randevu sıkıntısı varmı?
A_S_K omerhalis Hala aynımıdır acaba fiyatı? Doktoru nasıldı? Bayan erlek? Soru sprabildiniz mi rahatça size anlattımı herşeyini? Randevu sıkıntısı varmı?
omerhalis A_S_K aynidir diye dusunuyorum bilgi alabilirsin canim erkekti mehmet kuyusuz adi evet sorabildim kendide anlattii hatta bittikten sonra dediki varmi aklina takilan bisey sor ogren yok dedim gayet aciklayiciydi canim