RabiaKYuksel Kizlar merhaba istanbulda hangi hastaneye gidiyosunuz ve detay ultrason fiyatlari nedir? Bikac yerden fiyat aldim.Minumum 450 tl.Daha uyguna yaptiran varmi
Arbie RabiaKYuksel yani ben drun ilgi ve alakasından dolayı baya memnun kaldım bir saate yakın ilgilendi baya baktı inceledi daha sonra ufak bi pürüz çıktıgı için abartısız beni telkin etmek için bi yirmi dk da ekstradan konuştu bilgilendirdi . Bir kaç poz renkli yüzünü yakaladı cdsini verdi
Jass Kesinlikle sefaköy vera tıp merkezi radyoloji uzmanı tarafından yapılıyor hem Dr. çok iyi hemde senin de dediğin gibi fiyatlar her yerde 350 - 450 arasıyken orada 250 TL
RabiaKYuksel Jass aa cok iyiymis bakicam buraya haftanin hergunu yapiliyormu yoksa belirli gunlermi acaba
Sehermzn1 Jass tam olarak yer tarifi verebilirmisiniz insternetten bakiyroum ama farklı şeyler çıkıyor anlamadım birde ben 25 haftalık hamileyim bakarlar dimi
CCDGN üsküdar hospitaltürk Rabia Hanım'ı şiddetle tavsiye ediyorum.250 tl .. 1000 tl de olsa değer...
Seher1409 Pendikte dr. Halil mesut tavsiye ederim 390 lira bana devlet hastanesinde böbreğinin birini göremediklerini söylemişlerdi gittik ve içimiz rahat ayrıldık 6 7 defa kontrol etti hatta benim böbreklerimi bile kontrol etti