Snmgktrkselek Sorum olacaktı bağırsakta parlaklık görüldü 21 haftalık hamileyim böyle durum olup sağlıklı alan oldu mu kucağına ikili test yaptırmamıştım
Efsuni Snmgktrkselek tek başına çok önemli kabul edilmiyor kalpte ve bağırsakta birlikte görüldüğü zaman endişe etmek lazım doktorun seni bilgilendirmedi mi canim
anniskom Snmgktrkselek bu nedir ya her problem görüldüğünde down sendromundan şüpheleniyorlar. Benim bebeğimin kalbinde de ufak bi sorun var dedi ama önemi yok dedi ikinci muayene de down sendromlu olabilir sıvı aldırman gerekiyor dedi. 🥺
Snmgktrkselek Efsuni hayır bağırsakta gördü dowm sendromu olabilir dedi ya da başka hastalık olabilir dedi su aldırmamı söyledi
Snmgktrkselek Efsuni su aldırmam dedim çünkü ölümle sonuçlanabiliyor Muş 7 doktora gittim hepsi de aynı deyince korktum beyin yapısı kalp böbrek kol bacak hepsi normal çıktı
Efsuni Snmgktrkselek antalyada misin canım kendi doktorum var tavsiye edebileceğim ve detaylı ultrasonu mu yaptırdığım doktor var ikiside harika doktorlar Kendi doktorum Asv yaşam Ismail semih şahin Detaylimi yaptırdığım opera yaşam İlter güvendik gitmeyi düşünürsen tavsiye ederim
Efsuni Snmgktrkselek Dedim ya tatlım yaşam hastanesindeler biri opera yaşamda hasta bakıyor digeride vakıf yaşamda bakıyor sen zaten internetten gir vakıf veya opera yaşam diye orada detaylı adrese ulaşırsın
Snmgktrkselek anniskom ben doktorları anlamıyorum hemen su aldırmak ya da bebeği almak başka birley bilmiyorlar