Hazalk92 4.5 gündür her sabah pekmez ile yoğurt yiyorum , bazende ictim aç karinla , bu sabah yine kalktim ictim midem yandi çok kötü .. hemen bir salatalık Yedim , sonra da kustum kızlar .. böyle olan varmış ? 29 haftaya girdimm ne zordu
Neslii Hazalk92 canim pekmez ile yoğurdu birlikte icme yogurt pekmezin demirini yok ediyor sadece pekmez ic ya da pekmezi c vitamini olan birseyle ic cunku c vitaminide pekmezin demirini artırıyor
Neslii Hazalk92 bide pekmez ac karnına kan tok karnina kilo yapar diye duymustum 😊 ne kadar dogru bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti
Dmtozcy38 Hazalk92 canim ac karnina yarim cay bardagi pekmeze portakal yada mandalina sik ic .. hem bebegine kilo yapiyor hemde sana kan yapiyor
BsraKavazYedek Ac karnina ne zaman icsem ya cikartiyorum ya da gun boyu midem yaniyor🙁 suyla biraz seyreltip icmeyi deneyin ehh biraz daha iyi oluyor gibi
Annesed Mineral yönünden zengin olduğu için sade sofayı yani maden suyunu öneriyi doktorlar meyvelilerde katkı çok olduğu için onlar zarar ama günde bir tane olmak şartıyla deneyebilirsiniz bende 28+4 ün çok rahatsız olduğum akşamlar yemekten sonra içiyorum
Dyg Hazalk92 bende o hataya düşüp pekmez içmiştim yatmadan önce mide ağrısından kıvranmıştım 😱 aç karnına pek mantıklı değil