Duyguaydin Mavispembis1_ evet hemde çok sanki yumurtalıklarımı biri sıkıyor gibi geliyor bazen sonra biraz geçiyor aniden tekrar vuruyor özellikle kasıklarım
Mavispembis1_ Duyguaydin bol bol su için bol bol uzanın başka çaresi yok. Doktor folik asit verdi bunun için bana. İnşallah sağ Salim gelişirler ❤️
Duyguaydin Kubra_ali valla adetim gecikti 3. Günümde idrar testi yaptım çıktı kan testi yaptım ordada çıktı doktorlarda daha çok yeni 2 haftalık dediler 😊
Duyguaydin Mavispembis1_ evet suyu çok tüketiyorum ben daha doktora gitmedim çok yeni diye biraz daha beklemeyi düşünüyorum dediğiniz gibi inşallah sağsalim gelirler 🙏🏻❤️
Elifdurcakmeric gzde34 hayırlı olsun canım 🙏🏻 6.haftadan sonra duyuluyormuş sen de inşallah duyarsın 🙏🏻
ygmrsfk Mavispembis1_ Masallah sağlikla kucağiniza alirsiniz inşallah 🙏🙏❤️ İnanin benim ikinci ama sanki ilkmiş gibi geliyor banada cok şeyi unutmuşum bile 🙈 ikinci hamileliğim
Mavispembis1_ ygmrsfk inşallah sende sağ Salim eli ayağı düzgün kavuşursun bebeğine 🌸 çok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sevo9090 Benim de 4+3 :) tüp bebek tedavisi ile oldu.12.gün değerim 1473 çıktı. Ikiz olabilirmis :) kese gormek istiyordum ama doktorum 15 gun sonra muayene diyor. Ben sabırsızlanıyorum.
Kubradgrmnclr Sakine07 bu pazartesi 5 + 3 olcam o zaman keseyi gormeye gidicez insallah gorulur canim
Kubra_ali berguzar1987 hamile olup olmarigimi bikmiyorum adetim gecti 4.gunde kan testi yaptırdım çıkmadı şu an da da sanki öldüm olacam ağrım cok😑😑😐