Elifdurcakmeric ArzuaburRabbim tez zamanda şafi ismiyle şifa versin canım 🙏🏻 Doktora gittin değil mi?
sevgili_balik Arzuabur Allah bebişinize güç kuvvet versin de tutunmayı, sağlıkla büyümeyi kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻
Kubradgrmnclr Arzuabur rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bitanem lütfen olumsuz hic dusunme hic birsey okunma direk etkileniyormus. Sen guzel guzel dua et bizde sana dua ederiz. Rabbim hepimizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Kubradgrmnclr Elifdurcakmeric ilk gebeligim ve ilk deneyimlerim oldugundan biraz bilgisiz ve heyecanliyim aslinda. Hangi hafta ne olur kese ne zaman gorulur kalp atisi ne zaman duyulur hic bilmiyorum. Saglikla hayirlisiyla insallah hepimiz kucagimiza alalim bebislerimizi. Rabbim kimseyi aratmasin isteyen herkse nasip etsin canim
Elifdurcakmeric Kubradgrmnclr ben de senin gibiyim canım her şeyi yeni öğreniyorum 🙈 amiiin amiin buradan birbirimize hep güzel haberler verelim inşallah 🙏🏻🧿
Sakine07 Kubradgrmnclr canım 5.hafta keseyi görüyorsun genelde gene de doktoruna bağlı çünkü doktorun seni yönlendirir zaten keseyi görmek için gel yada kalp atışını görmek için gel diye 5.hafta kese gözüküyor 7.hafta kalp atışını duyarsın inşallah
Elifdurcakmeric Arzuabur canım ben de 4+6 dayım biz de keseyi gördük ama bebek ve kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı daha bebeği görmek için sanırım biraz erken ama inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur 🙏🏻
Mavibulut0 Arzuabur En az %60 artış sağlıklı diyolar sakın strese girmeyin benim de tüp bebekle oldu 5+1 im progestan, vajinal jel vs kullanıyo musun?
Kubradgrmnclr Sakine07 bu pazartesi 5 + 3 olcam o zaman keseyi gormeye gidicez insallah gorulur canim
Bebekveben Anneler amigurumi oyuncaklar için sayfama beklerim https://instagram.com/ebrununhobilerii?igshid=1oxi4lvfow203
Merveimmoglu Elifdurcakmeric ben bugün gittim kese göremedi rahim duvarı kalın güzel dedi 2 gün sonra yine gel dedi
Guligul Merhabalar ben de son adet tarihine gore 9 haftalik yumurtlama tarihine gore 7 haftalik hamileyim. Druma gore araligin son haftasi bana gore ocagin ilk haftasi dogum olacak insallah hayirlisiyla 😊
mysteryy34 Psy16 merhbalar ben de siz gibiyim kalp atışını duydunuz mu? Ben geçen hafta gittiğimde Alttn bakınca gördü 6 mm dedi ama kalp atışı duymadık
Psy16 mysteryy34 ben henüz kalp atışını duymadım alttan baktırmak istemediğim için bekliyorum önümüzdeki hafta doktora gidicem