Merhabalar doğum hikayesi yazma sırası bana geldi artik 😊 13 mayıs gecesi 20 dakikada bir belden kasıklara adet ağrısı gibi ağrı giriyordu hatta post açmıştım doğum sancısımi diye ilk doğumum olduğu için bilmiyordum 23.00de basladi dakika tuttum saat gece 2ye kadar 15-20 dakikada geliyordu sonra lavaboya gittim pembemsi kanamam gelmiş toparlandik hastaneye gittik bu arada hic açılmam ve sancim yoktu daha o gün öğlen kontrole gitmistim sonra hastanede açıklığımin yeni basladigini soylediler direk yatış verdiler islemler yapildi gece 3te yattim sanci odasina aldilar beni nstye bağladılar saat 8 e kadar kendi sancimla bekledik 4 cm olmuştu açıklık 8de suni sanci taktılar ve 10 dk icinde ağrılar basladi gercekten abartilacak kadar bir ağrı değil kizlar allah sabir veriyor hep salavat getirdim dua okudum Allahim yardim etti❤ saat 11.00 oldu 3 saat suni sanci cektim ve aciklik 10 cm😱 doktor cok güzel 3 cocuk doğurmuş gibi catin var cok müsait dedi ve direk dogumhaneye götürdüler catala yattım agri geldikce ikin dediler ilk ikindim nefesimi biraktim yorulmustum cunku doktor bağırdı cocugun boynunu kiracaksin diye galiba kafasi çıkmıştı geri girmisti ben birakinca sonra 2 de ikindim olmadi 3te ikindim oglum çıkıverdi öyle bi rahatladim ki bi bosluk hissettim butun agrilar dindi sonra plesanta cikmasi zor oldu gercekten karnimi bastirdilar cok acımıştı ama dayandim oglum icin kizlar dikislerde zorladi baya 1 saat kadar sürdü hep hissettim igneyi ipin geçtiğini. sabah 11de dogumhaneye girdim 11.15te doğum yaptım benim doğum hikâyemde böyle normal dogumdan korkuyordum ama cok rahatim hemen ayaga kalktim oturamiyorum suan hala cunku basur olmuş ikinmadan dolayi oda insallah gecer bir gün 14 Mayis 2019 3600 kilosi 52 cm ogluşum 💙 akli olan normal doğursun ağrı aci dogurana kadar sonra hepsi geçiyor allah yardimci oluyor hic aciklik ve sancim yokken kolay dogumum oldu herkese tavsiye ederim hayirli dogumlariniz olsun❣👶