Evet kızlar biraz uzun olucak şimdiden hakkınızı helal edin.🥰 taze bir anne olarak gerçekten cok mükemmel ve harika bi hismis tarifi yok yani bu duygunun inanki🤭❣şimdi gelelim doğum hikayemize 🤱🏻Ben hep haraketli bi insandım hiç yerimde dur durak bilmeyen otur biz yaparız sen hamilesin diyenlere bile yok ben yaparım iyiyim ben derdim her işimi cok şükür kendim yapmışımdır hamdolsun Rabbime ki bana bu kadar kolay bi hamilelik yaşattığı için.Calisan bi anneydim 32. Haftama kadar artık oğlum kaburgalarıma cok vurmaya başlıyordu annesine iyice ağırlık veriyordu neyse🤭18 mayıs cumartesi günü iftarda misafirlerim vardı annemler ve 2 teyzemi davet etmiştim ama onlar sırf istiyorum diye sadece yemeklerini kendileri yaptı bana sadece evi silip süpürmek kalmıştı yani ben ogün kendimi ekstra yormadım hiç herhafta yaptığım temizliğimi ogun de yaptim ama şu var tabiki normalde dinlenirim ogun gelirler islerim yarım kalır diye durmadim su bile içmeden 🤦🏻♀️neyse geldiler 7 de hepsi iftarimizi yaptik çayımızı içtik ama bunlarin hic birine ben karışmadım sofrayı kurdular yemekleri annemle eşim Allah razi olsum kendileri getirip götürüp dağıttılar 18 kişiydi çünki 🤭🤭caylar içildi kalkıp gittiler bende az evimi toparladım dedim belim ağrıyor yatalim sahura kadar saat 12 gibi yatağa girdik saat 1 re dogru kasıklarım ağrımaya başladı sonra fark ettimki karnımda sertlesiyor ve sertleşince kasiklarimada ağrı acı vuruyordu eşim sürekli karnımı ovuyordu okşuyordu yoruldum oyuzden böyle oluyor dedik yalancı sancıdır dedik fazla umursamadik ama ben 15 20 dk sonra biraz kıvranmaya başladım aglayasim geliyordu ama korkudan acıdan değil acı yoktu aslında diyordum bebeğe mi bisi olsu🤦🏻♀️🤭bu kasilmalarimi takip ettim 10 dk içinde 3 kere karnım sertleşiyordu dedim bence doğum olucak zaten hep diyordum bilen bilir erkenn dogucak 36 ken dogucak gibi hissediyorum diyordum eşim biraz dolaş istersen dedi kalktım dolaştım tık yok aynı dedim bi duşa girim yalancı sancılar geçermiş duşta ve pozisyon degistirmede duşumu aldim eşimle kaynima zar zor sahurluk hazirladim 2 kasık çorba içebildim anca kalktım odama gittim uzandim ama annemlerlede haberlesiyoruz diyorum geçiyor geliyor falan diye gittim mutfaga sonra eğilemiyordum ama baskı vardı alttan esim topladı Allah razi olsun sofrayida mutfağıda sonra girdik yatağa dedim esime bide sancıysa dedi yok yalancı sancıdır falan internetten açtık videolar izledik kasık ağrısı vs hep kanama ve su diyordu bizde o yüzden dedik degildir ben ağrım gecer gecmez uykuya dalmışım yorulmuştum çünki sabah bi 8 de kalktim lavaboya zor oturdum ama neyse girdim yatağıma uyudum yine vardi ağrı ama gece daha cok ağrıyordu dedim yalanci demekki 10 bucugu geciyordu kalktım annemlere dedim azaldi gece 10 dk da 3 kez oluyordu simdi 5 dk bile zor oluyor nerdeyse dedik kasılma sertleşme ozaman dogum degildir dediler esimde degil demekki dedi ama yinede agrim vardi esim ovuyordu sürekli esim 12.5 da ise gitti bende kalktim evimi toparladim toparlaya bildiğim kadar arada donup kalıyordum kasık ağrısından geceden beri bi baski vardi hep kabiz giiydim ama değildim kabız farklıydı en sonunda dedim yapicam büyük abdestimi oh be belkide bundandır bu ağrı bi gittim ne gorim🤭🤭kan geldi şok oldum baya geldi 9-10 damladan fazlaydi esimde yazmis nasil oldum aynimi diye dedim valla kan geldi dedim hemen hastaneye git bende geliyorum geldim ben esimi beklemedim hemen muayne olim dedim girdim doktor herseyimi sordu epilepsim vardi vs dedim gece 1 den beri kasık ta agri karnimda sertlesme süresi ayni farkli degil dedim birazda kanamam oldu geldim dedim tamam catiya gec dedi gectim eli girer girmez 'KIZ SEN NAPTIIINN' Dedi korktum dedim noldu bisimi oldu oğluma dedi yok 5cm açıklığın var senbuna Nasil dayandin dedi valla dedim hala agrim okadar ağır degil adet agriai bile bukadar hafif değil o daha çok dedi senin suyun gelmis fark etmemişsin dedim biara duşa girdim o sira geldi gibi hissettim ama değildir diye düşündüm dedim hemen yatışın yapilsinn dedi evraklar vs imzaladim damar yolu acmaya dogumhaneye götürdüler üstümü giydirdiler damari açtı acikliga bakti 8 cm olmus bile dedi gel nst ye bağlan 2 dk dedi baglandım kiiii o sıra başladı işte sancılar gelmeye 5 dk durdum durmadim foto cekiliyordum artik tek bedende iki kisi olmicaktik baktim geliyor lavman vermişti onlari çıkarttım dedim sanci geliyor bide tuvalete gitmek istiyorum dedim hayir dedi doğum geldi tuvalet degil hemen çatala aldılar zar zor yattım baktı 9 bucuk olmus bile doktoru bekle Kiz dediler ama ben fena bağırıyorum 🤦🏻♀️sancilar geliyordu hic belime vurmadi ama hep kasık hep kasık 2 ebe vardi iyiki onlarmis Allah razi olsun heleki birisi beni hep güldürdü🤭😂sonra dedi ıkın dedim olmuyor ama nasil bagiruyorum bagur bağır diyolar bana ben diyorum bırakın beni inicem be istemiyorum banane sezeryan olcam ben 😂😂kuzum gelmis oğlun ben saclarini goruyorum dedi ben çığlık atiyordum vallahi doktorum geldi 2dk gecmedi önlüğünü giydi aleynacik bak sancin suan geçti dimi gelince bana söyle sozdedi 10 saniye sürücek oglun artik kucaginda olucak dedi demeye kalmadan ben bağırdım geliyor dediler bi ebe karnimi bastırdı doktorumda oglumun kafasini çıkarttı ikindim ama güzelce. aferim dedi kaldi 5 saniye aleyna bak oglunun kafasi burda dedi egil bak egildim baktim simsiyaahhhti saçları heyecanlandim aha geldi dedim🤦🏻♀️😂😂🤭simdi deriin bi nefes al ve var gücünle ıkın yaparsin sen dedi ıkındım iyice ve güzelce omuzlari çıktığını hissettim aferim sana dedi o çıktı ben rahatladım Allahim o doğdu bende doğdum onunla birlikte bütün acı sancı hepsi gitti kucagima koydular dedim bu benim mi simdi evet senin sen dogurdun anne oldunnsen dediler ağladım gercektwn mi bittimi dedik artik bitti dediler 🥰ben ama nasil şükür ediyorum Rabbime hamdolsun diyorum 🥰hemen yanimda temizlediler falan baktim doktor guzel konusmuyor dedim noldu hizli nefes aliyor biraz dedi duzelir yeni dogdu dedi baktim 10 dkgecmedi dikislerim atılırken bidaha geldibdedim duzelmedimi yok dediler bisi koudu kafasına hava için dedim cok mu kotu yok dediler benim dikisimi attılar oda ordaydi pasam indim giyindirdiler beni sandalyeye koydu ic dis dikislerim var kactane bilmiuorum 1.5 cm dedi sadece neyse izledim azıcık goturduker beni odaya 10 dk sonra hamdolsun oglumu getirdiler küveze vs almadan. Hep sezeryan olucam diye kendimi şartlamıştım yapamam diyodum ama esim hep diyordu yaparsin sen diye o inandi ben yaptin normal doğumu 🥰aklimin ucunda yoktu yani normal doğum 🤭buarada oglum Muhammed Ali 2400 gr 48 cm 35+6 doğdu kilosu iyi dediler suan hastanede hasta yatağımdan yazıyorum gercekten iyiki normal doğum olmuş cok rahat yürüyebiliyorum haraket edebiliyorum tam 14:42de oglum kucagimdaydi gece 1de sanci başladı gündüz 2de ogluşum doğdu teyzeleri evde sancimi cektim bhraya gelinve beni hazırladılar ve hemen dogdu hic odaya gitmeden🤭bana diyolarki ilk olduguna eminmisin bukadar cabuk bu kadar açılma ve ağrısızsın dedim Rabbim iste dayanamayacağı yükü vermezmis kuluna benimde o misal 🥰biraz oglusum morluk olmustu yüzünde ilk baslarda ikinmak istemedigim icin morarmış ama şimdi iyi hamdolsun patlicandan domatese döndü 🤭😁😁kusura bakmayin teyzoslari uzun oldu biraz sormak istedigin bisiler varsa sorabilirsiniz bende son olarak şunları dicem riskiniz yoksa hersey gayet normalse dolasin evin icinde bile son zamanlarinizda ben hic durmadim bukadar kolay oldu oyuzden dogumdan önce ilişkide oldu onunda kesin etkisi olmustur biz hic risk olmadigi icin hic kesmedik riskinz yoksa iliskiyi kesmeyin derim.Rabbim bütün hamile anneleri ve anne olmak istiyen herkese bu duyguyu yaşatsın insaAllah cok Baska bişi evlat yanimda uyuyor minicik bi haraketi tebessumu benim mutlu olmama yetiyor oyle guzel bakiyorki bana anne der gibi hamdolsun şükürler olsun Rabbim benim gibi kolay bi doğum nasip eder insaAllah hepinize kendinize iyi bakin Allaha emanet olun uzun oldu kuusura bakmayinn sorulariniz varsa yazin cevaplarim seve seve🥰❣❤Hosgeldin paşam Muhammed Ali 19/05/19 pazar 14:42❤❣