Sabina03 Yenibaslangic cnm 34+3 haftalığım bende. Ağrılarım, kasılmalarım oldu doktora gittim bebek baya aşağı inmiş dedi 36. haftaya kadar tutmam lazım dedi bebeği oyuzden dinleniyorum evde
Yenibaslangic Sabina03 geçen hafta gittiğimde bana da benzer şeyler söyledi perşembe tekrar gel dedi..isin dogrusu bende 40 lara kadar beklemesini istemiyorum 🙈 bu cumartesi ev tasiyacam inşallah bişey olmaz bayramı beklesin sonra gelsin😂😂😂
Yenibaslangic Sabina03 geçen hafta gittiğimde bana da benzer şeyler söyledi perşembe tekrar gel dedi..isin dogrusu bende 40 lara kadar beklemesini istemiyorum 🙈 bu cumartesi ev tasiyacam inşallah bişey olmaz bayramı beklesin sonra gelsin😂😂😂
Leylakerim Sezenaksukarademir naptın canım doğumun oldumu benim bugün tuvalette yine şeffaf geldi dediğin gibi ama renk yoktu sanırım nişan başlangıcı