-serdenli- Ilaydakurt03 aynı şekilde bende ☺️çok soğuk kanlıydım aslında ama yaklaştıkça heycanlanmaya başladım uykumda var ama uyuyamıyorum hayırlsıyla bekleyen herkes sağlıcakla kucağına alır inşallah
Kabarik Ilaydakurt03 ay cok korkuyorm yaa. Insallah guzel gecer dogumlarimiz. Ay sorma benimkide horluyor adam gece boyu uyudu miss 🤣 acaba nasi bisey cikacak ya cok merak ediyorum🤣 siizn kacta ameliyat
Kabarik Ilaydakurt03 onu son kez hissetmek cok degisik bir duygu degilmi? Buan hic bitmesin istiyorm ama onu gormek icinde sabirsizlaniyorum. Galiba hamilelikte ozliycegimmtek sey su minik tekmeler..
Kabarik Smyyekngl benimkide 37+2 doktor eger bi solunum skintisi yasiycaksa 38 de de yasar 40 da da yasar dedi. Bi skinti gormedi almakta.
Nata97 Smyyekngl yo canım 37.haftadan sonra prematüre olmuyor :) sağlıklı doğumlar 38+4 beklemedryizz 💕
Askkokuluyavrum Ilaydakurt03 canimmm sağlıkla kucağına al insaallah ☺️☺️ Bizleri de unutma o an da hepimiz icin bol dua et olurmu
Sabina03 Ilaydakurt03 Rabbim sağ salim kavuştursun sizi inşAllah🙏😊 bizide haberdar et nasıl geçti diye neler hissediyosun diye😍