Mumsy Kızlar merhaba bundan 6 ay önce kötü bir düşük tecrübesi yaşadım, bu ay kendimi garip hissettim adetime 6 gün var daha ama dün gebelik testi yaptım silik çizgi belirdi sizce napayım bekleyeyim mi yoksa testi tekrar mı edeyim?
Beyzacpr Mumsy bence adetinin geçmesini bekle. Testlerde bazen yanılma payı olabiliyor. Kesin sonuç adet geciktikten sonra veriyo
Yasemin-24 Mumsy Bence kan testi yaptırın en garantisi benim de 4 gün önce evde yaptığım testte ikinci çizgim silik cıktı kan testi yaptırdım hamileyimm iki üç Bu haftalık küçük olduğu için çizgi tam belirmemiş allah sizin de gönlünüze göre versin🙂
hafsam_omerim Mumsy bende predictor ile 6gün önce silik çıktı umursamadım 4gün kala sıradan test ile yaptım ikinci çizgi çıkınca kan verdim ve hamileydim
Suleguless Beyzacpr bende adetimden önce yaptım, silik çizgi çıktı. Kan verdim hamile olduğumu öğrendim. Kan testi yaptırın, daha kesin sonuç alırsınız. İnşallah hamilesindir:)
Mumsy Beyzacpr çok doğru bekleyelim bakalım ama iki test yaptım suan ikisi de farklı marka ikiside ayni sonucu verdi
Alinam Suleguless aynen ben de adetim den 4 gün önce idrar yaptım silikti sonra hemen gittim kan verdim hamileyim artışı takip ettik şimdi şükür 33+2 olduk darısı isteyen herkese inşallah
Hafsamm Alinam peki gebe kaldığınız ay bişey yaptınız mı gebe kalmak için ovulasyon testi vs. Bide belirtileriniz neydi
Alinam Hafsamm bişey yapmadım ovülasyon hiç yapmadım nasıl yapılır bilmem bile canım ama adet olacakmışım gibi hissettim hem de 4 ay boyunca belirtiye gelince de ilk etapta pek belirti yaşamadım ama 6. Haftada mide bulantısı koku hassasiyeti başladı
Mumsy Hafsamm hiçbirşey yapmadım kafa rahat olacak en önemlisi bu kendinizi yıpratmayın hatta artık olursa olur gibi düşünün en önemlisi bu ☺️❤️ Benim illa olacak diye bir düşüncem İnan’ın yok şuan test yanılsa bile üzülmem
Hafsamm Mumsy Ben Zaten gebe isem şayet mutluluk yaşayamıyorum daha önce kayıplarım olduğu için hiç mutlu olamıyorum 😔 çünkü evvela endişe başlıyor bizim için
Mumsy Hafsamm bak işte bu düşüncen çok kötü ve yanlış ne olursa olsun pozitif düşün ne düşünürsen onu yaşarsın unutma kişisel gelişim kitapları okumanı tavsiye ederim ❤️
Hafsamm Mumsy gerçekten biliyorum herşeyi şuan hamile olmak için çabalıyorum bilmiyorum belki de hamileyim ama mutlu oluyorsun hiç olmuyor değilsin ama O korku hep içinde Seninle inşallah olmayacak aynı şeyler rabbim en güzelini nasip etsin hepimize inşaAllah
Mumsy Hafsamm amin canım tabiki olmayacak insan bir durumu sürekli yaşayamaz ki öyle düşünme ❤️❤️❤️ Mutlu ol kendini akışa bırak o zaman tüm güzellikler seni bulur ben Emin’im
Alinam Hamileanne hayır normal 5 liralık testle yaptım ama çizgi çok çok silikti belli belirsiz dikkat etmesem görmezdim bile durdukça azıcık koyulaştı
Mumsy Hamileanne yok hayır bildiğimiz normal test ile yaptım eczacı arkadasım hassas test diye birşey yok hepsi aynı mantıkta çalışır dedi bu arada belirtmek isterim bebetime marka testler inanılmaz kötü ve yanıltıcı ben onla asla yapmam mesela
Mumsy Yasemin-24 amin yasemincim teşekkür ederim ❤️❤️ Bu sabah testi tekrarladım biraz daha belirgin bir çizgi çıktı sanırım hamileyim 🥰🥰