Denizomer Kızlar plesenta prıvıe yuzunden bebegım erken alınacakmıw wımdı 29 haftalık 32-34 haftada sezeryanla dogacak bebegım cıyer açici ıyne vuruldu acaba kuveyze duwermı varmı bı bılkınız cok korkuyorum
Hulyalp Denizomer gecmis olsun. Canim benim bebisler 30.haftada 1630 ve 1600 gr di. Bu surede yatip kalkma ve elinden geldiginde sade soda. Muz. Badem. Ve en onemlisi kasar peyniri tuket. Insallah 35 36 yi gorursunuz o zamana da 2 bucuk kiloya ulasir.
anapanda12 34 haftaya kadar 2.5 kilo olursa çok iyi olur benim doktorumda bana erken doğum riski olduğu için küvezli hastanede doğum yapmam gerektiğini, ancak bebeğim 34 haftada 2.5kiloyu görürse o zaman kendisinin normal doğurtup bebeğimin küveze girmeyeceğini söylemişti. Ciğer geliştiricilerimizde 24 haftada yapıldı.
BenMathilda benim ablam da plasenta previa idi. yegenim, 35+ larda dogdu, kilosu 3 lerdeydi kuvoze girmedi. surekli yatman gerekiyor, cok endise yapma insallah, guzelce ye, kilosu 2,5 gecerse koymayabilirler kuvoze, gelisimine de bağlı biraz.. Allah bilir, sıkma canını her şeyin hayırlısı