Sakine07 Kızlar merhaba ben 6+1günlük hamileyim bugün sabah idrarımda dağılmıycak şekilde minik kan geldi sizce bunun nedeni ne bebeğe bişey olur mu
BMU Sakine07 merhaba, hiç korkmayın. Benim de 1 haftadır kanamam oldu ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu ve bebeğin yerleşme döneminde bunun normal olduğunu söyledi. Ben de şu an 7. Haftadayım. Siz kendi kadın Doğum doktorunuza başvurun.
Nursemomm Sakine07 idrar yolu enfeksiyodur bide şundan emin olun o kan idrarınızdan mı vajinanızdan mı geliyor ona dikkat edip dr unuza ona göre bildirin
sevdicek İdrar yolu iltihabi olabilir canım hemen acile git bi idrar testi yaptır. Bol su içmeyi unutma :)
Sakine07 sevdicek yarına ürolojiden randevu aldım ama tedirginim de yarına kadar bir sıkıntı olur mu diye
sevdicek Sakine07 Yoo erkekler için değil öyle bir şey mi var bolumun erkeği kadını mi olurmuş? Ama sen kadın doğum doktoruna danış bence önce o zaten gerekli testleri ister ve gerekirse yönlendirme yapar.
Sakine07 sevdicek Kendi doktoruma danışmalıyım dimi en azından bebeğin durumunu da öğrenirim çok merak içindeyim
Sakine07 BMU sizinde mi öyle gerçekten içime su serptiniz bi nebze de olsa rahatladım yarın mutlaka kendi doktoruma gidicem
Sakine07 Nursemomm anlayamadım ki sadece idrarda kan geldi vajinayı sildikten sonra herhangi bir kan yoktu