gurdes Nur___ evet Cihan bey içimden gelen sesle randevu aldım gittim ilk sefer için memnunum Perşembe test sonuçları için tekrar gidicem 😀
Nur___ gurdes iyi bi doktor diyor herkes,, bende çarşamba bursaya ihtisas hastanesi be gidicem kaç gündür birini arıyorum burada bilen var mı mı diye kimse çıkmadı,
Nur___ gurdes Ercan beye gebeliğimden önce gittim iyi doktor ama özelde maliye yüksek, Ercan bey bide sezeryanci diye duydum genelde, benim kide idare iyi yani 🌼
Betulnurtenaltun gurdes allah aşkına yalova devlet hastanesi gerçekten resim verdimi doktorunuzu merak ettim orda doktorların odasındaki ultrasyonlar belli bi haftaya kadar göstermiyor bile ? Hele ebeleri zehir zembelek babaları içeri almıyorlar resim vermiyorlar benim arkadaşlarım gidiyordu bin pişman oldular ben mukkadere denk geldim gitmiyorum doktorunuzu merak ettim gerçekten .
Nur___ Betulnurtenaltun resimli ultrason kağıdı veriyor Y. Devlet hastanesi doktor farkı yok, yalnız anlayışta, bilgi tecrübe seviyesinde tabiki farklılık oluyor,,
Betulnurtenaltun Sevcanbulut1 ve devlet hastanelerinde kendi doltprunuz doğuma girmeyebiliyor ona denk gelmezse
Nur___ Betulnurtenaltun genel olarak öyle zaten nöbet zamanına denk gelmezse doktorun başka doktor girebiliyor ki kaldı ki daha çok ebeler doğumda ön planda 🙂
Tugcetosunn Betulnurtenaltun neden bi birler falan mı duydun yoksa ben Orhangazi’de oturuyorum burda hiç doktor yok gönderdiler doktoru maalesef Gemlik’te ki sevmedim ne yapılan bellemiyorum
Esa Sevcanbulut1 renkli olmuyo resim bazıları veriyo bazıları vermiyo istediğinizi söylerseniz verebilirler vermedikleri zaman ben istiyordum