selocan7 dün itibariyle 37. haftaya girdim , gece sanki bisiklete cok binince olan agrı gibi kasıklarıma agrı girdi ve sol bacagımın üstüne hiç bi şekilde basamadım eşimin beni taşıması gerekti tuvalete o derece. ama otururken hiç bişey yok. sancı böyle mi olur sancı dediğin oturunca geçen ayakta başlayan bişey olamaz di mi? eğer değilse de neden olur hiç bi şekilde yürüyemiyorum . Dr umu yarın görücem ama içimi rahatlatan olursa cok mutlu olucam belki yaşayan duyan vardır. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mucizeemm selocan7 gün içinde yorulunca oluyor o şekilde ağrı bende ama normal zamanda yok canım o yüzden bilemedim
Yasemincifci selocan7 sancımo değilde canım kramp giriyor magnezyum falan kullanıyomusun kalsiyum alımını artır iyi oluyor ben maden suyu içiyrm oda iyi geliyor
Ulkum Canım bendede var aynısı doğum ykliiıyor sün gecede bendede var hala az var ve bebek hareket ettikçe dahada vuruyor ağrı
selocan7 Ulkum yani sancı dedikleri bu değildir heralde ama bu da ayağa kalkmayı engelliyor, doktoruna söyledin mi ? kaç haftalıksın sen canm?
selocan7 Yasemincifci magnezyumum bitmiş bi gün almıyım bişi olmaz dedim peşine bu oldu alakalı olabilir gerçekten sodayı bilmiyodum ama deniyeyim onu da 😐
selocan7 merak edenler için anlatayım kızlar. olay bebeğin agırlıgını vücudumun artık taşıyamamasından dolayı oluşan baskıymış. gebelik korsesi vb kullanabilirsin cok ayakta durma dedi.