PasaninAnnesi Iyi geceler hanımlar bel ağrım var daha çok sırtıma doğru gece yatarken mi oluyor otururken mi anlamadım 2 gündür var üşüttüm mü onuda bilmiyorum kuşak sardım ama göbüşümü sıktırmakta istemiyorum ne yapabilirimmm
Beyzasenel PasaninAnnesi benim daha ilerleyen haftalarda başlamıştı bel ağrım ama belki bebek yerleştiği için olabilir yine de sen belini ve ayaklarını sıcak tut ☺ Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ☺
Ness PasaninAnnesi buyuk ihtimal belinizi soguga kaptirdiniz.benim 3uncu aydan snr bel agrim baslamisti,sonra bi ara gecti 7inci aydan snr tekrar asiri bi sekilde basladi.simdi 38haftamizdayiz ve felaket szkilde bel agrim var.yalniz benim zaten birde bel fitigi sorunum vardi zaten
PasaninAnnesi Beyzasenel aminn canım hepimizin insallah ☺ tesekkür ederim evet sanirim üşüttüm ben gece cok ateş basıyomus gibi oluyo uyurken üzerimi örtmüyorum genelde 😧☺
PasaninAnnesi Ness yaa gecmis olsun sizede insallah gecer ağrılariniz evet sanirim soğuğa kaptırdım gece genelde üzerimi örtemiyorum cok ateş basıyo
Melegimveben PasaninAnnesi sağol kuzum uzan dinlen belin ağırdığında iyi gelir 😘 sanada çok geçmiş olsun😥🙏🏻
PasaninAnnesi Melegimveben tesekkür ederim canım şuan biraz daha iyiyim gece boyu hep sicak tuttum bugün ağrısı biraz daha azaldı 😙😙
Bhr34 Üşütmekle alakası oldugunu sanmıyorum canm oluyor normal ilk haftalarda bende resmen bel agrısından hayata küsmüştüm 🤦♀️