Dilamm Ernika ya maşallah canım bende hala devam valla darısı bana inşallah en kısa zamanda benımkide gecer baş agırısı bende de oluyor parol içiyorum cok dayanamazsam ama etkisi olmuyor sizdede öylemi acaba
Ernika Dilamm Tez vakitte sizlerinde mide bulantıları kesilsin inşAllah ☺️ Evet bana da etki etmiyor maalesef
Mevicka 9+1 den selamlar ☺️ Bulantı, kusma, ağrı, sancı yok hamdolsun ama alerjik rinitim çok arttı sürekli hapşırık sürekli akıntı 🤗
Mislimelek 10+1 im mide bulantım hiç olmadı çok şükür ama 2 aydır ağzımın içi zehir gibi ne yesem geçmiyor özellikle suyun tadı çok kötü geliyor. Onun dışında bugün biraz başağrım oldu. Düşük tehlikem var yatıyorum belki çok yatmaktan ağrıyordur 🤷♀️
kursadecmel Ernika gündüzleri çok iyiyim sıkıntı yok ama bu saatlerde aşırı derecede bulantım oluyor. saat asla şaşmıyor neden olabilir 😄
Ernika kursadecmel Belki psikolojik bilmiyorum ama youtube’dan yatarken hafif su sesi, su akıntısı dere akıntısı yağmur sesi dinlemenizi öneririm. Bana iyi geldi ☺️ Tamamen psikolojikte olabilir ☺️