Ernika Kızlar 9+4’ten selamlar nasıl gidiyor hamilelik bende bulantılar geçti baş ağrısı başladı sizde durumlar nede ☺️
Hppymom Ernika günümüz aynı benimde bulantılar geçti iki gündür baş ağrısı başladı hap içtim tam geçmese de ağrısı yine de hafifletiyor bende bide fazlasıyla dudak kuruluğu var balm kullanıyorum ama Yok bana mısın demiyor bunun haricinde ne ağrı ne sızı çok şükür Yok sadece karnım bazen içten yırtılıyor gibi oluyo saniyelik kaşındırıyo oda
gozdeyildirim Ernika bende 9+1 im iki gündür sabah kusmaları yok çok şükür bulantım biraz var ama baya azaldı. Bi de yemek yiyince karnım davul gibi oluyo 😂
Pavlov 9+3 benimde, bulantım hiç olmadı🧿 regl ağrısı gibi 5.ve 6.haftada ağrım vardı geçti şükür. Çok sabırsızım sadece🥰
Ernika Hppymom Ne güzel sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah ☺️☺️ 2li test için bir şey dedi mi doktorunuz bizim bayramdan sonra kısmetse ☺️
Hppymom Ernika en son kontrole 6. Haftada gitmiştim bir ay sonra dedi kontrol haftaya gidicem o zaman söyler sanırım ama muhtemelen benim de bayramdan sonraya canım
Gulsum1453 9+2 haftalık olduk biz bulantım ara ara oluyo ,kasık ağrım hala var, aşırı bi şekilde göğüs hassasiyeti var
Gulsum1453 9+2 haftalık olduk biz bulantım ara ara oluyo ,kasık ağrım hala var, aşırı bi şekilde göğüs hassasiyeti var
Ernika Hppymom Evet iki defa daha çağırdı doktor gelişimini takip edelim günüyle uyumlu mu diye cuma günü tekrar kontrolüm var
Hppymom Ernika benim dört gün önde çıktı ultrasonda normalde 6+4 olması gerekirken 7+2 çıktı çok iyi dedi üç tüp kan aldı o gün bi idrar testi yaptı sonucum çıktığında da mesj attı herşey çok güzel yolunda diye bir ay sonra kontrol dedi daha geçmiyo zaman seni çok sık çağırmış dr
alyavetuna Ernika 10+5 iyiyiz bir sıkıntı olmadi hiç olmazda inşallah bazen bayılasım geliyo ayakta durunca 😁 ayaklarımı dikip yatiyorum hemen kalbim çok hızlı atiyo normaldir herhlde😁
Nurcan6148 Hppymom Benimde 7 olmasi gerekirken 6 haftalik dedi doktor.Kalp atisi dinletmedi ama kalp atisi var dedi.Gec dollenme olabiliyormus bazen