Beyzasenel Dilekdefne şuan o aşamaya gelmediğim için bilemiyorum canım umarım bilen biri cevap verir bilgilenmiş oluruz
Busranagme Dilekdefne benim de 38+5 Can'ım doğumum persembe nasipse . Şişlik var ama uzun süredir bende
Busranagme Dilekdefne doktora sormadım hic . Hamilelikten kaynaklı diye düşündüm ve doktor kac kez alttan muayene etti bir sey söylemedi .
Dilekdefne Busranagme .masallah😀 saglik bi sekilde bebisi kucagina alirsin benim doktor hic etmedi alttan muayene ya . Doguma kadar etmem dedi Acaba bebis asagiya iniyo ondan mi sismeye basladi die dusunmeye basladim
Dilekdefne Busranagme yok gecen hafta sordum . Ben yapmicam dedi o sezeryani mesrulastirmK icin yapiyolar dedi doktorum. Bende cok sevindim yani ogle alttan bakmadigi icin 🤗🤗sadce dogum zamani bakarim kasmana gerek yok dedi doktorum👏👏👏
Busranagme Dilekdefne ama benim şikayetlerım vardı . Su gelıyordu o yüzden . Bir de böbrekle ilgili sorun yasamıştım , enfeksıyon için bakmak zorundaydı . Yoksa doktorumda tavsiye etmıyor 🤗