Kaya1902 Zeynoveannesi gelmiyolar mayıs bebekleri Yaman çıktı 😂 pilates topuyla yapışık yaşıyorum sıcak duşa giriyorum hiç bi ilerleme olmuyo 🤷♀️
Tiredmother SelimsMom İyiyim hala Doğum üzerine zerre belirtim yok😂 ama bu mesajdan sonra senin kesin olur hazırlan 😂😂😂
Snglergn Tiredmother aleyküm selam❤️ eşyalar çoktan hazır canım bi kızım eksik 40 hafta olduk bugün doktora gittik herşey yolunda ama nst de sancım hiç yok Çarşamba günü gel ne yapacağımıza karar verelim dedi suni verebilirler dua et bana kendiliğinden gelsin🙏
Tiredmother Zeynoveannesi cidden ya ahah kendimi sabah programlarında seyirciden selam toplayan sunucu gibi hissettim 😂😂😂
aysssmt Yenianne90 banada nisan su gelirse hemen gel dediler su fazllaigi oldugu icin heralde die dusunuorum sizde bi sikinti var mi
Yenianne90 aysssmt bende her hangi bir sıkıntı yok.Herşey yolunda.Hala beklemekteyim gelmiyecek herhalde benimki😂
Tugba2626 Zeynoveannesi suyun yada kasılmaların gelmesi lazım . Benim nişandan 10 gun sonra bile doğumum olmadı . En son alttan ne zaman muayene oldun
Cnrmom Zeynoveannesi Ay 39+2 yim ne su geliyo ne nişan geliyo sadece kasıklarımda şiddetli ağrı var ama doğum sancısı değil, ne karnıma ağrı giriyo ne belime artık doğurmak istiyorum 😬😬. İnşallah eşinize kavuştuğunuz gün doğar bebişiniz 🤲🏼