Essraanil 2 gün önce kalp atışını dinlemek için gittik ama duyamadık.doktor sağlıklı geliştiğini ama henüz erken olduğunu söyledi şuan tam 7 haftalığız acaba erkenmi bu haftada duyan varmı çok sabırsızlanıyorumm bekleyemiyorum
Mucizem00 Essraanil değişir canım ben 8 de duymuştum kalp atısını sen bence kontrole gitmek için 1 hafta daha bekle 😌
Breub Essraanil bazen doktor kalp atışını görüyor ama dinletmiyor sağlık durumu iyi dediyse korkmana gerek yok canım için rahat olsun
Pnrbtr Bence bir hafta daha bekle kontrol için, 1 hafta sonra Allahın izniyle çok rahat duyarsın kalp atışını. Hamilelik işi sabır işi. Topu topu 2 hafta hamile olarak kaldım, 2 haftada bunu öğrendim 🤗
Essraanil Çok teşekkürler arkadaşlar sanırım ilk zamankar olduğu için biraz sabırsızım😍😍 o zaman ben biraz daha bekleyeyim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza😍😍🥰🤲🏻
Kubraismail61 Bende 6.haftada duymuştum 😇 ama kişiden kişiye değişir 10.haftaya kadar normal die biliyorum. Ama vajinal yoldan duyurulur 7.hafta da
Seda05 Essraanil kişiden kişiye değişiyor canım ben 6+2 de duydum kalp atışını. 8 9. Haftaya kadar duyuluyomuş
Rbs111 Essraanil 5+6 da duydum alttan muayene ile . ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için doktor detaylı baktı yoksa zararlı canım iyi yapmış doktorun
Se19 Ben 5.haftamda normal karin ultrasonu ile duymustum. Kisiden kisiye degisiyor olabilir. Siz siz olun kayit alin muhakkak ben unuttum 😓