Cemreay34 Kızlar adetime 8 gün var ve kaç gündür belim agriyor bide beyaz akinti ara ara kasik agrisi oluyor çok sabırsızlanıyorum sizce bel agrisi belirti olurmu
Mucizem00 Cemreay34 vala canım benım hamilelik belirtim bel agrısıydı öyle şiddetli bir agrıydıki gece uyutmamıştı normal adette çekilen agrıdan bin kat fazlaydı ben hamilelik ilk belirtisi bel agrısı derim test yaptır bence 🤲🏻
Esrarslan Cemreay34 bi test yap istersen canım çünkü benim adete bi hafta varken beş liralık testte bile çıkmıştı
Ceyla olur olmasina ama bel agrisi adet belirtisidir . bende hamilelikden onceki aylarda bel agrilarim vardi ama olmuyordu hamile kaldim o zaman cok uyku halsizlik ve beyaz akinti oluyor.herkes icin velirtiler ayni olmaya bilir ama en iyisi 8gun varmiş biraz daha bekle adet gunun kecsin yap cunki bazen olsa bile idrarda ciknaz onceden ama kan testi yaptirirsan cikar
Cemreay34 Ceyla zaten adet gününü bekliyorum inşlh olmam benim oglumda da olmustu bel agrim ama yinede emin olamiyorum inslh hamileyimdir
Cemreay34 Mucizem00 aynen bel agrim var kac gundur normalde adet olunca belim agrimaz oglumdada bel agrim olmustu bide gogus ucum agriyordu ayni belirtiler inslh bu seferde hamileyimdir