Miniksehzadem 30 hafta 4 günlük olduk. Doğuma adım adım yaklaşıyoruz ama hala oglusuma bi isim bulamadım. Her hafta bi isim fikri çıkıyor ama içime Sinen olmadı henüz. Yeryüzünün en tatlı hamisleri ve anneleri hadi bize isim bulalim lutfeeeenn🙈🙏🙏
SuSerkan Miniksehzadem ben oğlum olsun çok istiyorum Altuğ gördüm rüyamda hamile kalmadan önce bi iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim edindiğim bilgiye göre Kuran da da geçiyor o yüzden daha cinsiyeti belli olmasa da oğlum olursa Altuğ olacak inşallah ❤
Kubar Miniksehzadem Muhammed taha .muhammed emin .muhammed eymen .muhammed said.mus'ab.teymullah. hepsinin manası birbirinden güzel 😍bizde henüz karar veremedik ogluma isim 🤔
DuyguAlalm Alp, Doruk, Dağhan, Göktuğ, Kaan benim beğendiğim isimler. İsim işi çok zor inşallah içinize sinen bir isim bulabilirsiniz. Bizim cinsiyet belli değil, ama yine de düşünüyorum 😊
Miniksehzadem DuyguAlalm aynen öyle aslına bakarsan cinsiyetten önce sanki bicok isim var gibi geliyor ama Ne zaman cinsiyeti söylüyor is başa düşüyor o zaman netlestiremiyor insan. Sanki hiçbiri yakismicak gibi geliyor 🙈
DuyguAlalm Miniksehzadem Bilmiyorum, insan doğru ismi hisseder diye düşünüyorum. Bence bikaç isme eleyip sonra seçtiğiniz isimlerle birkaç gün seslenmeyi deneyin. Birinden duymuştum bunu, bebek bir isimle seslenince tepki veriyormuş, o şekilde isme karar vermişler. Herkeste geçerli olur mu bilmem, ama bu şekilde isme karar vermişler 😊
Miniksehzadem DuyguAlalm evet mantıklı geliyor böyle denemek daha net sonuc verir sanki. Bir de böyle deneyim bari😊 teşekkür ederim canim
Miniksehzadem SuSerkan Rabbim gönlüne göre versin insallah canım sağlıklı sıhhatli gelsin. Rüyada görmek olayı çok iyi valla sanslisin bence 🙏
Miniksehzadem Kubar bence de hepsi birbirinden güzel isimler anlamları zaten tartışılmaz bile hakkaten. Adıyla gelsin adıyla yaşasın paşa inşallah
OzlEmrah Bir kızım bir oğlum olacak Ben Arya Ve Aras düşünüyorum. Eşim erkeğe Ateş veya Kartal koymak istiyor. Ateşi istemiyorum ben 🙊