Sedahatun Merhaba arkadaşlar, normalde Medipol Mega’ya gidiyorum 2 hafta sonra ikili teste girmem gerekiyor. Hastanenin ücreti 510 tl. Bana çok fazla geldi ama başka nerede yaptırabileceğimi de bilmiyorum 🤷🏻♀️ Tavsiyelerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
Babychucky Sedahatun devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor önceden randevu almak gerekiyor şansınızı deneyin yine de
Babychucky Sedahatun Bakırköy dr Sadi konuk araştırma hastanesi perinatolog Atilla. Çankaya dan alabilirsiniz randevuyu ikiliyi alamasanızda 3 lü test için şimdiden alın çokta iyi bir doktor işini ciddiyetle yapıyor
aaslii34 Sedahatun zeynep kamil den randevu alabilirsin biraz uğraştırıyor ama ücretsiz devlet ben yaptırdım baya ilgililer memnun kaldım
Nihanak Sedahatun bezmialem vatan cd hastanesinde 150 tl yaptiedin canim.prof dr yapiyor ve doktor cok cok iyi.
Sedahatun Babychucky kanuni hemen yanımızda ama oraya bir kere gittim ve mikrop kaptım ilaç kullanmak zorunda kaldım ultrasonda alttan bakmıyorlardır değil mi?
Sedahatun Nihanak orada daha önce hiç kontrole gitmediğim için önce doktor kontrolüne gitmem gerekiyormuş sonra doktor yönlendiriyormuş
Ebruliiii Sedahatun 510 iki testtemi fiyat verdiler ben anadolu yakasında ersoy hastanesine gitmiştim 70 muayene 50 de test için verdim 120 liraya geldi .
Minikkalpler Sedahatun yaptırdınız mı ikili test ben de bulamadım yaptırcam yer muhtemelen medipolde yaptırcam ama bana 600₺ dediler
Sedahatun Minikkalpler yok canım kanuni’de yaptırcam inşallah Perşembe günü. O detaylı ultrason fiyatı mı acaba?
Minikkalpler Sedahatun doğru doğru Karıştırdım bir anda ikili testi yaptırmıştım medipolde şimdi detaylı ultrason arayışındayım Kanuni’den randevu bulamadım malesef.kaç haftalıksın sen
Sedahatun Minikkalpler ben 13. Haftadayım, Perşembe ikili teste giricem işte gittiğimde sorcam bakalım detaylı için randevu alabilecek miyim ☺️