Cnncagman Kızlar benim gibi kabız olup 2 haftada bir tuvalete çıkan varmı çok rahatsız oluyorum afedersiniz ama ıkınamıyorum da nasıl baş ediyorsunuz bana da söyleyin lütfen😔
Mimi123 Cnncagman Lifli beslenmeye çalış işlenmiş gıda tüketme posalı yiyecekler ye ve bol bol su iç zamanla düzene girecektir Normal hayatımda çok sorun yaşardım ama hamile kaldığımdan beri beslenmeme dikkat ediyorum hiç sorun olmadı.
25agustos Cnncagman off çok kötüymüş canım çok geçmiş olsun. Bende öyleydim ameliyat bile oldum şimdi kan ilacından olsa gerek tam tersi etki yapıyor. Sabahları akşamdan zeyinyağına kuru incir doğra kavanozda dursun bir tane ondan ye. Kahvaltıda sütle yiyebiliyorsan sütle yoğurtla yiyeniliyprsan yoğurtla keten tohumunun öğütülmüşünü bir de yulaf ezmesi içine kuru kayısı hurma ceviz canın ne isterse koyabilirsin bir kase ye geçer inşallah
Haribo42 Cnncagman kefir ic canimm benim teyzemde basur vardi amiliyat filan oldu doktoru kefir önermisti en azindan biraz duzene bindiriyosu ve salata cok tuketiyodu
melyyy Hamilelikten önce aynı sorun bende de vardı tek tavsiyem inanılmaz derecede su için tek o rahatlatıyor günde 3 litreyi geçiyor muhakkak deneyin
uhuddd Cnncagman aç karnına kayısı tüketin vee üzerine kesinlikle ılık su içerek deneyin inşaallah şifa olur
Esmaktan Cnncagman aç karnına 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağını ağzına al, üzerine de 1 bardak sıcağa yakın ılık su.allahın izniyle bana dua edersin çok çektim bende
KevserT Elifffatih valla ben de öyleydim burda magnezyumu tavsiye etmişler hemen etki etti nasıl bir şeyse çok şükür
Betyil Cnncagman al benden Cnncagman al benden de okadar herşeyi denedim ama nafile çok zorlanıyorum 😣
Nerm7n Cnncagman Hurma ye hamur işini bırak bol su iç Birde günde iki kere sabah akşam yürüyüş yap yarım saat yeter O zaman da değişmezse doktora git muhakkak destek al
ikinciprensimgeliyor Cnncagman ictigin ilaca mi bagli yoksa hep var miydi?benim doktorum en basinda bana kabizlik problemin varsa decavit vermicem dedi. vinalac multivitamin verdi ayni zamanda bagirsak florasini duzenliyo.decavit istemedim.ilk gebeligimde kabizliktan agliyodum cunku.
Nurcin54 Cnncagman gebelik öncesi ıkınmadan hergün tuvaletini yapan biriolarak gebelikle birlikte günler süren kabızlık durumu başladı.Hersabah aç karnına bir yemek kaşığı saf zeytinyağı tüketmeye başladım ve netten öğrendim ki bebeğin motor ve beyin kas kemik gelişimi içinde çok faydalıymış. Yalnız acele etme hergün tüket zamanla düzene girecektir biz 35 haftalık olduk şükür 10-12. Haftadan itibaren düZenli zeytinyağı kullanmış oldum. Kabızlık başa bela görünsede bebeğim için faydalı oldu.