Trabzon Böyle duyumlar alıyorum ne kadar doğru bilmiyorum. Bebegin cinsiyeti kız hep solda hissediyorum onu
eliffylmz Trabzon benimde solda ama erkek :) zaten hamileliğin son zamanlarında bebekler genelde sol tarafta yatarlar allahın mucizesi sağdaki damarımıza baskı yapmamak için.:)
feyzaa34 Trabzon canım ben sana şunu söyleyeyim hep sağ kasigim ağrıdı sagdan sanci cektim erkek erkek dediler şuan 23 haftalık kızım solumda oynuyor 🤗🤗🤗
G-o Trabzon allah aşkına cahil cahil konuşmayın ne olur sağda ya da solda olmasıyla cinsiyetin Nasıl bi alakası olabilir biraz mantık ya... bide mide yanmaya başlayınca Bebek saçlanmaya başlıyor diyen bi grup var onada inanmıyorsunuzdur umarım
Trabzon eliffylmz Benim gebeliğim ama yeni yani 16+2 ama sol da sanki orda biseyler oluyo arada ☺️ sol tarafım bide hep ağrıyo bacağıma çekiyor orda diye ümit ediyorum
Trabzon Mom72626 hep sağ da hissediyodum bende ilk zmaanlar da 12 haftalıkken falan şimdi sol da sanki öyle hissediyorum tam da anlamıyorum
eliffylmz Trabzon rahminin bulunduğu noktaya yerleşiypr çünkü bebeğin ağrıda histe orada olur haliyle benimde baştan beri soldaydı bütün sıkıntılar
Trabzon G-o ya cahil cahil konuşmayın diyosun da hoşuna gitmediyse yazma o zaman. Bizde biliyoruz saçma olduğunu etraftan duyduklarımız hakkında yorum yapıyoruz. Çok katı bazı insanlar ya
SelinSeliin Ben onu bebek sol yumurtalıkta olursa kız sağ yumurtalıkta olursa erkek diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Mom72626 eliffylmz aynen canım benim de hep sağ tarafta kalça ağrım sağ tarafta uyuşan tarafım sağ taraf.
G-o Trabzon birincisi burası forum ve istediğim yere yazabilirim ikincisi bunun katı olmakla alakası Yok bu kadar saçma olduğunu biliyorsan neden soruyorsun saçma olan bişeyi tartışmak neden 😂
PnrGg Trabzon bende 17+4 günlük hamileyim sürekli sol tarafımda hissediyorum yani sağ tarafım sanki boş solda kendine yer etmiş benim kızım😂
Hzlhakko Trabzon bende senin gibi araştırdım sadece merak kız erkek fark etmez Benimde hep sağdaydı özellikle ultrasonda doktor nereye bakıyor diye bende bakıyordum erkek olduğunu söyledi değişmezse tabi ☺️
Trabzon Sdt benimkide kız ama heran sürpriz ile karşılaşabilirimm hanfendi göstermiyo doktor kemik yapısından anladı .