Evaask Selam kızlar. Probiyotik meyveli yoğurtlar . Sütaş in felan meyveli yoğurtlarini çok tüketiyorum normal yoğurt yiyemedigim için. Koruyucu içermez felan da yazmıyor üstlerinde bı zararı olur mu acaba Fikri olan varmı ?
NurdanHakan Evaask ben probiyotik yoğurt kefir cok kullandım şimdi haftada On günde bir belki Tüketiyorum normal yoğurt beni Kusturuyordu ilk aylar o ara cok tükettim bir sıkıntım olmadı doktorunuza genedee sorun isterseniz
KubraatMacit Kdrfts Evaask instagram da gıda dedektifi var onu takip et canım küçük meyveli yoğurtta. 8 küp şeker var hamilelikte çok sakıncalı 🤦🏻♀️ Ama sütaşın bebek yoğurdu var peribiyotik o en zararsızı onu yiyebilirsin
Elif1ekim Evaask canım yogurta meyve yi dogra yada püre yap karıştır ben yogurt yediğim halde yapıyorum hele çilek ile çok güzel oluyor 😋😋😋
Clover Evaask bana doktorum ilk 3 aydan sonra fazla abartmamak kaydiyla yiyebilirsin demisti.ilk 3 ay bu yogurtlar yerine kefiri onermisti. O yogurtlarin bazen seker oranlari cok yuksek oluyor dikkat esilmesi gereken bir konu bence
Kdrfts Meyveli yogurtlar fazlaca seker iceriyor benim kisisel fikrim cok saglikli durmuyor ama canin cok cektiginde tadina bakabilirsin fakat yogurt gibi tuketmek dogru olmayabilir doktorunada sor istersen
Evaask KubraatMacit doktorum şekeri kesinlikle yasakladi birde. Ne yicez belli değil valla ya herşey zarar 😊 bakacağım sayfaya teşekkür ederim
PembeLia Evaask Hazır yoğurtlar bile zararlı meyveli olanlar çok daha zararlı diye düşünüyorum ev yapımı yoğurt yenilmeli.