Sosyologanne 31+1 haftalık gebeyim şeker yüklemesi haftasını kaçırdık doktor açlık tokluk şekerine bakacağını söyledi ama içim rahat değil böyle durumda olan var mı şeker belirti gösterir mi birde 😓
Mom72626 Sosyologanne canım üzülme ben yaptıracağım diye gittim doktor açlık kanıma baktı 78 çıktı şeker yüklemesi yapmayacağım dedi. Özellikle yaptırmadım karşıda değilim
Tugcehar87 Sosyologanne bende yaptırmadım şeker krizleri gelmiyorsa hamur işi ve şekerli gıdalardan uzak durun şeker belirtisi ni bilemiyorum
Kbradmrdg Sosyologanne canım bende yaptırmadım doktor açlık tokluk testine bakalım ona göre dedi bakıldı iyi çıktı hiç gerek yok dedi benim gönlümde yapılmasından yana değildi zaten ☺️
uhuddd Sosyologanne ay neden bukadar üzüldünüz ki bence iyi kide kaçırmıssınız o gereksiz seyi içmediniz ben okadae pişmanım kş açlık tokluga baktırmanız bile yetiyor inanın içinizi de ferah tutun
Ezgisare Çoğu insan bilerek yaptırmıyor bende yaptırmadım doktorum önermiyor zaten 2 haftada bir açlık tokluk baktırıyorum
Bettby Sosyologanne ne güzel işte cnm aclık toklukta görülür zaten olup olmadıgı merak etme doktorun buna cok önem verseydi kaçırtmazdı sana o tarihi rahat ol iyi bi doktordasın sanırım 👍🏻