Lavinia5 Zelisgokhan canını sıkma benim de ayrıntılı ultrason da 347 gr çıktı. ayrıntılı ultrason doktoru çok korkuttu çok ufak diye. Kendi doktorum iyi sıkıntı yok dedi.
Zelisgokhan Lavinia5 bende ayrıtılıda öğrendim kilosunu ama regl başlandığını sormadı sadece kendi ölçümlerini yaptı ben baktım 2 gün geride çıkmış genelde geride çıkıyor ultrasonda, tek olmadığıma sevindim umarım sağlıkla gelir hepimizin evlatları
Lavinia5 Zelisgokhan inşallah sağlıklı şekilde nasip eder Rabbim. Normalde regl tarihin ne? Sonucunu kendi doktoruna gösterdin mi?benim doktorumda ne boyunu ölçtü ne başka ölçüm yaptı. Çok zayıf bakamam dedi kalktı. Ben de kendi kadın Doğum doktoruma gittim o yaptı ölçümleri. Kilosuna da normal dedi.
Zelisgokhan Askkokuluyavrum regl tarihimi sormadı detaylıya gitmiştim, kilosu ne kadar oldu diye ben sordum boyunu bile ölçmedi
Askkokuluyavrum Zelisgokhan belli bir haftadan sonra boyuna bakmıyorlar fl uzunluğu söylüyorlar oda 7 ile çarpınca boyunu hesaplıyorsun bence normal kilosu çok sıkma kendini beslenmene dikkat et yeterli
Askkokuluyavrum Zelisgokhan Zelisgokhan belli bir haftadan sonra boyuna bakmıyorlar fl uzunluğu söylüyorlar oda 7 ile çarpınca boyunu hesaplıyorsun bence normal kilosu çok sıkma kendini beslenmene dikkat et yeterli
Zelisgokhan Askkokuluyavrum kaç gündür muz süt soda ve yediğim cevizi anlatamam 😅 umarım zararı bana olmazda faydası bebişe olur 🤗
Askkokuluyavrum Zelisgokhan bende gebelik şekeri çıktı ne muz giyebiliyorum ne pekmez ne de kasar peyniri ☹️ İnsAllah çocuğumun kilosu bu diyetten etkilenmez emin ol sen yedikçe ona yarıyordur ben inanmıyorum anne ne kadar yerse bebeğe o kadar etki etmez diyenlere he tabi ki cips cila çikolata gibi faydasız seyler yerden etkisi olmaz ana sağlıklı besinlerin muhakkak ki etkisi vardır inaniodum
esmaynyl Zelisgokhan iki gün yad 1 hafta falan geri de olması sorun değilmiş önemli olan 3 hafta gibi bi sürenin olmaması
Lavinia5 esmaynyl aynen nette de öyle yazıyor. Ama beni de ayrıntılı ultrason doktoru çok korkuttu. Moralimi bozdu 😞😔
Zelisgokhan Lavinia5 korkma sende kendi doktorunu baz al zamanla beslenmeyle kilo alırlar bizimkilerde inş
Askkokuluyavrum Zelisgokhan bende yaptırmayacaktım idrar da şeker çıkınca mecbur yapmak zorunda kaldık çok da yüksek çıktı Allah korusun insAllah bebeğime bir zarar gelmez temennim bu yönde sağlıklı beslendiğin surece bir zararı olmaz ama bazen diyette ise yaratmayabiliyor
Melek_annesi Gkhn71 canim 1 bardak sutun icine 1 tatli kasigi toz nesquik at ic bak nasil tombis olcak bebegin hemen fark ediyor 😊