Yasemin6161 Arkadaşlar lavabo ihtiyacınızı klozetmi yoksa normal tuvalet kullanarak mi gidrriyosunuz bana sürekli klozet kullan diye baskı yapıyorlar ben kullanamıyorum acaba bir sakıncası varmıdır normal tuvaletin birde bu nişan olayı klozette anlasilirmi. Yanlış anlamayın beni gerçekten
Oges Yasemin6161 ben klozet kullanıyorum temizliğine dikkat ettikten sonra sorun olmuyor normal tuvalete oturup kalkmak bana ölüm gibi geliyor kalkamıyorum
Ozlemsvr Yasemin6161 hayır normal tuvalet daha iyi. Çünkü nornal doğum için nornal tuvaleti öneriyorlar Yanı çatısı da müsait olanlar için Ben son haftama kadar normal tuvalete oturdun. Israrı da nornal tuvalette daha iyi boşaltrsinuz..
Yasemin6161 BaharSefvan bende 33 haftalığım sürekli birşey olur normal tuvalete gitme diye baskı var anlayamıyorum evinde klozet olmayan ne yapsın o zaman kullanamıyorum klozrti
Ayazayaz Bence saçma evinde klozet olmayanlar ne yapacak mikrop bakımından normal tuvalet sağlıklı ilk gebeliğimde normal tuvlet kullandım son güne kadar Doğumdan sonra eve gelince klozete geçip klozete alıştım zaten Bu 2. Gebelik 36 haftalığım 6 senedir klozet kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim onunda
Yasemin6161 Ayazayaz Yani dimi canım valla haklısın dikkatli olunduğu sürece bir sorun olmaz düşüncesindeyim bende içimi rahatlatmak istemiştim sorup sadece teşekkürler 🤗
Yasemin6161 BaharSefvan aynen hep alıştılar rahatlığa laf yapıyorlar insanoğlu işte söyler durur 😂😂😂😂
merhuli 26 haftalıgım klozet yok normal kullanıyorum bi sorun yasamıyorum suanlık kendi adıma bana daha saglıklı gelıyor
Yasemin6161 merhuli kesinlikle kendi evimde de olsa klozet bana tiksindirici geliyor ama işte büyükler konuşup durur 🙉
merhuli Yasemin6161 bosver hıc kımseyı takma senle bebek nası rahatsanız oyle devam milletin agzı durmaz zaten 😂
Yasemin6161 Ozlemsvr dimi çok haklısınız teşekkür ederim kafam ve için rahat şekilde devam edebilirim normal tuvalete 🤗🤗
Ozlemsvr Yasemin6161 Ben klozette göre daha hijyenik.. Ben sevmiyorum kolzeti avmlere gittiğimde görsem soverim hep çok yoksa eve gelene kadar tutarim😂