HazalGonca Aayse1234 Rabbim bütün hamilelere kolay ve hayırşı doğumlar nasip etsin inş şu tekmelere bile ne kadar seviniyoruz 🙏😊
Sdt HazalGonca bende mucizeme tutuyorum Allahım bize yardım edecek ve ikimizde sağlıkla birbirimize kavuşacaz inş. Ben büyüme ihtimalini bile bile hamile kalmak istedim. Çok teşekkür ederim allah bütün herkesle birlikte bizleri de unutmasın inş
HazalGonca Sdt amin canım bizim karnımızda bir melek var Rabbim onun hürmetine hepimize yardım etsin inşallah 🙏
HazalGonca Sevdaninmucizesi Rabbim hayırlı doğum nasip etsin bu duyguyu hisseden annelerimde duymak çok hoşuma gitti 😊🙏
HazalGonca Kubra9595 benim o gün 4 defa attı 2 gündür de tık yok her zaman atacak zannetmiştim ama malesef atmıyor 😊
Kubra9595 HazalGonca evet hatta 3 gündür benim kız sakin bazen dürtüyorum az bisey kıpırdiyor icime su serpiyor 😊
HazalGonca Kubra9595 bizimki bir kendini gösterdi bir daha tık yok valla tekme atsa diye bekliyorum hep 😊
Burcu92 Bende ilk 16 da falan hissettim. Şimdi 19 olduk çok şükür artık daha belirgin oluyor özellikle sırt üstü yattigim zaman baya hareketleniyor . Allahım tüm hamilelere bebeklerine sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
HazalGonca Burcu92 amin inşallah canım Allah acılarınu göstermesin 🙏 kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim olmayan herkese de versin 🙏
Burcu92 HazalGonca Amin canım inşallah. Allah anne baba olmayı gerçekten isteyen hak eden evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese minik mucizelerine kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
Kbr22 [silindi] hayır canım oyle bisey yok benim de sağ taraftaydı hatta doktoruma dedim inanmayın oyle şeylere dedi sonuç erkek😊
[silindi] Minedy evet böyle cinsiyet değişiklikleri yaşayan teyzem var 7. Aya kadar kız dediler. Herşey pembe hazırlandı netice erkek doğdu