Busrakayaaa Merhaba arkadaşlar 31 haftalık hamileyim. Bu son 3 4 gündür çok korkuyorum insanları kaybetmekten sürekli kafamda bana birşey olmasından vesvese geliyor sürekli kendimi komşuya okutturdum kendime geldim ama yine başladım ağlıyorum Kafam allah bullak sizdede böyle oldu mu 🙏
Busrakayaaa Busrakayaaa Bana ulaşmak isteyenler konuşmak isteyen yazar mı birbirimize iyi geliriz. @Busrailkaay instagram🙏
Aygl Busrakayaaa ınsanlardan kastım bebegime acaba bisey olcak mi olurmu düşüncesi hep kafamda siyircam en sonunda
Aysenurr89 Aynı durum bende de var ya eşime bişey olursa ya ben ölürsem ya çocuğuma bişey olursa🙈🙈 bitek ben değilmişim demekki🤷♀️ Geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum
Busrakayaaa Aysenurr89 Acil bana yaz cidden senin durumundayım hiç iyi hissetmiyorum kendimi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum 😭 hesabım busrailkaay İnstagram
AselAlaraa Busrakayaaa vesvese oluyo geliyo sn o an olumlu düşünmeye bak bnde blki psikologa gdcm düşünyrm. Genl olarkda çok evhmlıyım bn
Busrakayaaa AselAlaraa Peki ne yapıyorsun hangi duaları okuyarak kendine geliyorsun yardımcı olur Muş’un
AselAlaraa Busrakayaaa cnm fatiha ve ihlas oku bide Allaha hep dua ederk içim rahtlıyo bide olumlu düşün bunun vesvese olduğunj unutmamaya çlş
AselAlaraa Busrakayaaa beyninde oluştuğunu bu düşüncelern aslnda gerck olmadığıa inndr kndini ztn öyle ölüm bi gerck Allahtan gelir herşy
AselAlaraa Busrakayaaa bide biz düşündk diye kötü bişi olck diye bişi yok Allah korsn bide bndd şey var çok mutlu olursam o gn kötü bişi olckmş gibi gliyo Allah kırusn çok gülünce vs çok mutlu olunca
Minikkalbimm Bu his bana da geliyor ara ara eşime bişey olcakmis gibi geliyor kötü hissediyorum kendimi bebeğime bişey olacakmış gibi geliyor Allah herkesin sevdiklerini eslerini evlatlarını korusun inşallah
Busrakayaaa Minikkalbimm Evet bende aynı şekilde hem kendim bebeğim ailem eşim herkese birşey olacakmış gibi geliyor kriz geliyor bi anda sürekli herkesi düşünüyorum kendimi düşünüyorum cevremdeki 2 kişide de var nasıl yapacağım bilmiyorum 😭
Arzymn Busrakayaaa amann boşver beni kimse anlamıyor zaten, dua oku dua, komşuyu boşver, Allaha senden daha yakın değil..