BaharSefvan Kızlar aliexpresten doğum sonrası takmak için korse aldınız mıı kaç beden alacağımı bilmiyorum🥴
Guzelannee BaharSefvan aliexpres güvenilirmi bende bebek çantası düşünüyorum ama hiç daha önce alışveriş yapmadım
Semanure Ben aldım canim bel çevreni ölç ona gore al deneyemedim tabi daha ama küçük diyenler var ben l beden aldım
Kbra42 Ben aldım f beden oradaki en büyük beden anladığım kadarıyla..urun geldi ama kullanımı nasıl olacak doğum sonrası göreceğiz
Semanure BaharSefvan Korse Bel eğitmen korseler seksi Çelik kemikli steampunk parti korse ve bustiers Gotik Giyim Korsaj modelleme kayışı TRY 41.81 50%OFF | Korse Bel eğitmen korseler seksi Çelik kemikli steampunk parti korse ve bustiers Gotik Giyim Korsaj modelleme kayışı https://s.click.aliexpress.com/e/95Axcha0
BaharSefvan AselAlaraa güvenilir de bazen büyük parçalar gümrükten geçerken sıkıntı yaşıyomuş. Bence arabayı canlı görüp öyle al
BaharSefvan Ececce 😕yamunayı arkadş aldı bissürü para verdi hiçbir işe yaraamadı ben de o kadar para vermek istemiyorm açıkcası