birminikannesi 28.2 haftalık hamileyim yaklaşık 10 dakikadır aşırı sancım var iki gündür de su gibi akıntım oldu neyin belirtisi bunlar 😭
Baharobanolu birminikannesi bence şuan doğum acile git canım benim hiç beklemee orda sana yardımcı olucaklar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sonay birminikannesi bende 28+2 günlük benimde arada sancım oluyor . Akıntımda oluyor ama su gibi arada . Bence normal baksana herkes bu haftalarda bunları Yazmış 😊 kanama olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum dayanılmaz olursa acile gidebilirsiniz
birminikannesi Baharobanolu doğum olabilir mi cidden iki sefer sancidan gittim geri yolladilar bisey yapmadan 😭
EnginDenizim Canım bende 28+5 haftaligm 3 gündür benimde su gibi akintim vardi bugun biraz azaldi. Agrim genelde belimde oluyor ama afedersin gaz sıkışması oluyor bazen o bende cok sanci yapıyor
Baharobanolu birminikannesi ama iki dakikada bir sancı olması normal değil ben şuan 33+1 hamileyim senin günlerinde hiç öyle olmadım canım ... ama belki kendini yormuş olabilirsin uzanıp dinlen korkmaaa belki gazın da olabilir
Baharobanolu birminikannesi çok yorma kendini çok yorulunca sancı olur canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
KubraatMacit birminikannesi gazın olabilir ve üşüttügün içindir muhtemelen kaynamış suya bir tatlı kaşığı kimyon karıştır iç sabah büyün gazın çıkıyor
Tgb Kızlar ikinizinkide dogum belirtisi olasılıgı çok yüksek belden giriyor ilk sonra ince gaz sancısı gibi kasıklardan giriyor dikkat edin su felan gitti diyorsunuz 5 dk bir agrı girerse beklemeyin
Tgb EnginDenizim yok korkmayın yinede dedigim gibi 5 dk ya bir kramp gibi gelip geçen agrı olursa gidin siz yinede
Tgb Erken ama herşey bizim için malesef inş dogum degildir su deyince kotkarım ben yoksa su gitmese bu haftalardan sonra agrılar normal
EnginDenizim Tgb tamam canım cok teşekkürler inşaAllah vaktinde gelsin yavrularımız bu ihtimali hic dusunemiyor insan erken diye ama dedigin gibi tedbirli olmak lazim