meryemm_demir Merhaba Kızlar.. 31 haftalık hamileyim. 2 gündür ısrarla geçmeyen bel ağrım var ağrı kesici aldım 3 kere uzanıyorum dinleniyorum ağır kaldırmıyorum ama yok bana mısın demiyor geçmiyor erken doğum yapmaktan korkuyorum sizce sebebi ne aynı şeyleri yaşayanlar var mı? 😭
Yigitalpinannesi meryemm_demir Canım o haftalarda oluyo ama cok keskinse bi doktora gorun derim cunku erken dogum riskini tetikliyen ilk bel agrisi bende o dertle gittim bel ve kalca agrisiyla 2 bucuk santim acilmam vardi.
Gulcinozdmr meryemm_demir bende 27 haftamdayım 10 gündür yaşıyorum bu sorunu çok kötüyüm şuan bile ama ağrı kesici krem sürdürdüm eşime masaj eşliğinde yün yelek giydim çok rahatım canım sende yap rahatlarsın biraz da olsa
PsikologKubraUstaalioglu meryemm_demir Ben de aynı şikayeti yaşıyordum 1 haftadır. Nst ye bağladı doktorum sancım çıkmadı magnezyum takviyesine başladık çookk faydasını gördüm bugun iyiyim doktora mutlaka görün bi an önce canım.
Merveatan meryemm_demir bel olduğuna emin misin ? Ben de bel ağrısı diye gittim doktora serum aldım. Sonra eve geldim farkettim ki ağrıyan belim değil boşluğummuş 🙈 farkında olmadan üşütmüşüm boşluğum kemiklerim kaslarım ağrıyordu 🙈🙈
meryemm_demir Yigitalpinannesi Peki bebeğin hareketleri nasıldı benımki delirmiş gibi iki gündür ne gece ne gündüz hiç uyumuyor sanki içeride bir koşuşturma var...
Neseozkan Yigitalpinannesi canım ben de açıklık var 1 cm 33+1 haftalığım ilaç kullanıyo musun bide yürüyüş ya da iş yapıyo musun ben hep yatıyorum
ilaydaaaa123 Yigitalpinannesi benimde karnım kasıklarım çok ağrıyo göbek deliğime ve altıma çok sancı giriyor 15hf. Napmam gerekiyor Çok sancım var
Yigitalpinannesi meryemm_demir Benim sancili oldugum gun oyleydi zaten hareket etmesiyle daha cok agrim oluyodu. Tabi suan daha iyiyim oda daha sakin icimde
Yigitalpinannesi meryemm_demir Doktora gitmedende krem vs kullanma belkide acilman vardir sonra dahada acilman olur.
Yigitalpinannesi Neseozkan benim daha fazla 2 bucuk cm canim 2 cm 40 m dedi doktor ama suanlik bel agrisi harici iyiyim.
Neseozkan Yigitalpinannesi bana hiç bir yapmıycaksın dedi ilaç da magnezyum progestan ve nidicard kullanıyorum
Yigitalpinannesi Neseozkan Banada yapmiycaksin dedi ama benim durumlar biraz farkli canim yapcak kimsem yok
meryemm_demir PsikologKubraUstaalioglu magnezyum kullanıyorum zaten canım 2 aydır hemde oğlumda 33. Haftada olmuştu nstde sancım çıkmıştı serum falan takmışlardı.. Korkumdan gitmek istemiyorum resmen 😕
meryemm_demir Merveatan Evet belim resmen ikiye ayrılıyor eğildiğim zaman dahada şiddetleniyor yürürkende tutmak zorunda kalıyorum..
Yigitalpinannesi ilaydaaaa123 Canim bi doktoro gorun ama buyuk ihtimalle rahmin buyudugu icin oluyodur o agrilar. Tabi en iyisini doktor bilir.