Deletedmom143 Mihricanosman54 6 aylikiz henuz boyatmadjm.3 aydan sonra izn vrriliyo.ama ben kokusunu goturemiyorum kusuyrum.kaynanam evde saclarini kendisi boyuyor hele onun kokusuna midem bulaniyo kaldi kendime yaoam.o uzden koymadim canim.3 aydan sonra koyula bilir yine doktorunla konjs
Kahraman35 Mihricanosman54 24.haftada kendim boyadım. Gratiste green therapy marka borsa var ondan aldım. Kokusuz amonyaksiz onunla boyadım. Memnun da kaldım. Şimdi 31 haftalık olduk. 2 hafta sonra tekrar boyamayı düşünüyorum.
serya Mihricanosman54 canım ılk 3 ay organ gelısımı oldugu ıcın boya kımyasal bır madde sonucta boyatmamak en dogrusu daha aonrakı surecte boyatanlar var ama ben kendım tercıh etmem
Ayazipek Mihricanosman54 oğlumda boyatmamıştım ama bu hamileliğimde boyatmak istiyorum Doğuma yakın inşallah Kuaförümün dediğini unutmuyorum hiç Acıbadem hastanesinin doktorları izin veriyor fakat bu civarın hastanelerinin doktorları izin vermiyor 🤣
Mihricanosman54 Deletedmom143 ya çevremde çok boyatan var ama ben daha 13 haftalk hamileyim beklesemmi biraz DHA bilemedim gende fikir edinmek istedm teşekkürler cnm🙏🏻
Deletedmom143 Mihricanosman54 biraz bekle canim yaparsin kokusu icin derler aslinda oda organik onerir doktorlar
BirVeraAnnesi35 Mihricanosman54 bende 14 haftalığım doktorum temmuz başına kadar bekle öyle boyat dedi sizde bir danışın derim doktorunuza 😊
Meltemdenizz 32+3 üz birkaç kez boyattım bu zamana kadar hatta en don bugün😀doktorlar ilk 12 hafta önermiyor ama sonrasında sakınca görmüyor bende özellikle sorarak yapmıstım
Mihricanosman54 serya aslnda haklsn canm olmayacak şey değil ama insan alışkanlklarını hemen brakamyo doktoruma sorarm uygn görmezse yaptrmam napalm canmz sagolsn 😀😀
Misirekmegi Mihricanosman54 bende cok beyaz var dr sordugum ilk sorum oydu. 3 aydan snra sadece 2 kere boyayabilirsun dedi organik boyayla