ozgesoy28 Senayseyhan yenibosna nisa hastanesinde reyhan hanımdı sanırım çok iyi ama fiyatı 400 tl bm yaptırdım 20 gün önce
liliyaa Senayseyhan Senayseyhan Özel Güngören Hastanesi Radyoloji Uz.Dr Halil Toprak Biz 22 haftalık olduğumda gitmiştim ve gerçekten işinin uzmanı detayli herşeyi size anlatarak bakıyor tavsiye ederim ben aralik ayında gitmiştim ve ücreti SSK var ise 225 tl birde tok karina giderseniz daha iyi bebiş haraketli oluyor 🤗
Ayse92 Ben yarin gidicem ins canim umraniyede oturuyorum ama şişli osman özyurta aldim randevu cok iyi bir doktor herkes tavsiye etti perinatolog kendisi😊
Senayseyhan deletedmom01 yok daha 17.hafta Ayse92 bende sislide oturuyorum nerde tam olarak doktor...
Derya20 MerveDC ben 18+4 haftalığım 15 gün sonra ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi doktor sanırım 20 yada 21 haftalıkken giriliyor
Ayse92 MerveDC 22 -24.haftada yazmisti not olarak doktorum bana ama 19 da da yaptıran var ama bebek büyüdükce daha net bakıldığı icin 22-24 daha iyi diye dusunuyirm ben😊
deletedmom01 MerveDC 20 ve 24haftalar arasi olmasi lazim.. Ben 23+1oldum yarın giricem mesela bakalım.
deletedmom01 Elif1ekim reyap'ta mi girdiniz yoksa detayliya girmenize daha varmi.? Bende esenyrrttaym ondn sordm.
Selhan Elif1ekim Reyapta kime cektirceksiniz detayliyi bende reyaba gidiyorumda doktorum mesut bey petek hanıma dedi bana
Senayseyhan ozgesoy28 tesekurler bende medicalpark bahcelievlere gidiyorum.. hasyaneyi değiştirmek istiyorum..
Elif1ekim Selhan bende Reyap a gidiyorum doktorum petek hanım zaten avrupa yakasında bir o birde biri daha var diye biliyorum benim 2 hafta sonra petek hanım çekecek en uygun 21 22 hafta dedi bana o zaman gideceğim zaten kendisi profesör hemde peritanoloğ
Ayse92 Senayseyhan şişli caminin hemen orda kesinlikle ona gidin bu kadar güzel bilgilendiren bir doktor daha gormedim rahatlatan aydinlatan ben cok memnun kaldim😊