Ayseadgzl Kozları biridir sorucam daha önce devlette Doğum yapan varmı ilk gebeliğim biraz tedirginim özeller çok maliyetli ne yapsam bilmiyorum
Yusbur Ayseadgzl bende devlete gidiyorum ilk gebelik ve çok memnunum inşallah doğumumu da orda yapacağım 🙂
Bsra0534 Ayseadgzl devlet her zaman iyidir. 😊 bende devlette yapıcam tedirginim ama Allah yardımcımız olsun iyilerle karşılaştırsın
Ysmnkrcy Üniverste hastanesinde yaptım ben gayet iyiydi özel odam da vsrdi hemşireler güler yüzlüydü daha nolsun :)
Vctry1706 Takibimi de doğumumu da devlette yaptım çok memnun kaldım :) oraya vereceğim 5000-6000 TL cebimize yavrumuza kaldı :)
Elisatubis Bende devlette yapmayı düşünüyorum siz hangi hastanelere gidiyorsunuz bu benim ikinci bebişim birincisini özelde yaptım çok pişman oldum hiçbirşeyden anlamıyorlar ilgilenmiyorlar hemşire emzirmeye bile gelmedi normalde hemşireler ilk bebeği emmesine yardımcı oluyorlar o yüzden bende Cerrahpaşa ya gidicem bakalım inş iyi olur bizim için kızlar
Ayseadgzl Elisatubis avcılar Murat kölük canım yanı bende su dusuncedeyım devlettede yapsam o acıyı cekıcem bebeğimi kucağıma alıcam ozeldede yapsam en azından özele verecegım parayı çocuğuma harcarım
Mrvkrc Bende arastirmada yaptim gayet memnun kaldim. Normal dogum yapilacaksa bnce arastirma daha iyi ama sezeryanda ozeli onerebilirim daha dikkatli ozenli yapiyolar die biliyorum.
Nebahathumeyra Bu biraz şans işi bence 2 ablam var birinin 3 çocuğu var hepsini devlette normal Doğumla yaptı ama doğumda üzerinde elbise varmış ablamın onu bile çıkartmamışlar öyle Doğum yaptırmışlar diğer ablam sezeryanla Doğum yaptı ilk çocuğunu 1 gün hastanede yattı hiç doktor görmedi kontrole bile gelemediler yattığı süre boyunca hatta gece Doğuma gittik off uykunun en tatlı yerinde geldiniz şimdi kalk kes biç işin yoksa dedi yüzümüze karşı doktor. Bunun üstüne tövbe etti ablamda 10 bin lira bile olsa bidaha asla diye. Bizim yaşadıklarımız bu şekilde ama iyisi de vardır illa ki şartlarla alakalı bir durum maddi durumunuzla ilgili
Elisatubis Nebahathumeyra canım abla kaç sene önce devlette doğum yaptı benim arkadaşlarım geneli devlette doğum yaptı çok ilgileniyorlarmış bende o yüzden istiyorum şuan ki zaman da devlet hastaneleri çok iyi
Nebahathumeyra Elisatubis 1 sene önce. Dediğim gibi iyisi de illa ki vardır ben sadece yaşadıklarımızı söyledim özel hastanelerde ki bütün doktorlar da elbette ki iyi değildir bu şans işi. Ama onların biraz daha eli mahkum istemeselerde size kötü davrananıdırlar .
Ahmtimrn Bence kalabalık olan devlet hastanelerini tercih etmeyin ilgi genellikle oralarda olmuyor daha sakin yerler daha cok ilgileniyorlar özel gibi
Ysmnkrcy Elisatubis evet gayet güzeldi özelden hiç farkı yoktu bide oda tuttum ben tektim hemşireler flan gayet güler yuzluydu