Salihzeynep Bu arada dünya tatlısı bir oğlum oldu Muhammed Eymen Rabbime şükürler olsun annelik ne de güzel Bi duyguymuş herkese nasip etsin Mevlam 😍
Mislimelek Ben 9 sene önce oldum spinal Dr um her gün en az bir nescafe tüket bol su iç dedi çok şükür benim ilk birkaç gün çok hafif baş ağrım oldu geçti bel ağrım ise hiç olmadı demek ki kişiden kişiye değişiyor. Hem gözünüz aydın olsun bebeğiniz için hemde geçmiş olsun
Salihzeynep kocisininprensesi söyledi doktorum içiyorum migrenim de olduğu için demekki daha fazla agrı oldu bende
kocisininprensesi Salihzeynep canım ben Doğum hikayemi paylaşmıştım. Spinal sezeryan oldum bende, doktorum ameliyatın sonunda sıvı almaya başladığında bol bol kola kahve iç anestezi baş ağrısı yapmasın demişti. Migrenim olduğu halde yapmadı
Besna Benim beş gün sürdü gercekten basini kaldiramiyon uzaninca geçiyor. bol bol su iç kahve çay iç.oyle geçiyor.ama geçiyor
Pempisanne Salihzeynep Doğumdan çıkar çıkmaz nescafe içmen gerekirdi bence hemen bir nescafe iç canım
Nerm7n Salihzeynep Ben ben ben 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Bel sırt baş ağrısı bazen felç geçiriyor gibiyim. Özellikle emzirirken 🤱🏻🤦🏻♀️ Başıma yaşmak bağladım sıkıca öyle takılıyorum evde... günde 1-2 kupa kahve içiyorum. Bide yatış iyi geliyor.