Anneolcam Merhaba kızlar 7+5 haftalığım. Hafif bel ağrım var lavaboya gittim beyaz akıntı olur ya hem akıntı hemde kan yapış yapış böyle normal mi sizce korkuyorum 😔😢 Bilgisi olan varsa yazar mı 😔
Medineakyuz Dusul Anneolcam dusuk yapiyo olabilirsin hemen domtora git dusmemesi icin onlem alirlar saglikli ise zaten dusmez ama gitmelisin
Anneolcam Sis gitsem de buradaki doktorlar bakmıyor 😔 Gidiyorum eve gönderiyorlar saçma sapan bi yerdeyiz 😢
Hafsamm Anneolcam düşük önleyici ilaç vermiyorlar mı yurtdışın da 🤷🏻♀️ Eczaneden siz alabilirsiniz belki progestan onu reçetesiz de alabiliyorsun
Anneolcam Medineakyuz tamam canım bel ağrım var çünkü ama yurt dışındayım bakmıyor buradaki doktorlar 😢
Medineakyuz Anneolcam ecnaneden 200 ptogestan fitil al ve bir aksam alabilirsen hemen iki adet at iceriye ertesi gunde sabah aksam birer tane kullan kanama ve lekeni keser hemen
Anneolcam Hafsamm hayır vermiyor hiç birşey 😔 bakmıyor bile acili saatler sonra alıyor bazen bebeğe bile bakmıyor hı Tamm eve gidin ağrı kesici alın bitti bu 🤷♀️
zelistsn Bende aynı sıkıntılardan doktora gittim düşük ihtimali var dediler bence hemen doktora gitmelisin
Hafsamm Anneolcam sen al eczaneden alırsın onu reçetesiz onlar yapmasa bile sen önlemini al canım nasıl yer anlamadım
zelistsn Aynen öyle kuzum çok şiddetli ağrım da olunca hemen doktora gittim ve düşük tehlikesi olduğunu söyledi
Anneolcam zelistsn gittim geldim canım çok şükür bebek iyi kalp atışını da duydum çok şükür 🤲🏻 Duanızı eksik etmeyin lütfen bol dinlen dedi bende yalnız olunca Rabbim yardım etsin bize ağrı kesici aldım uzanıyorum
Anneolcam Hafsamm kan durdu hiç yok şuan gidip geldim ağrı kesici verdi bebek iyi şükür kalp atışını duydum içim rahatladı 🙏 belim az ağırıyo uzansam geçer inşallah