Tubaozcn Kızlar sonunda bebeğimi kucağıma alabildim🥰 öncelikle çok zorlu bi gebelik sürecim oldu. ilk gebeliğimde maalesef 7.haftada bebeğimi kaybettim 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 7.haftamda yine lekelenmelerim olmaya başladı. Doktorum 15 gün lavabo dışında yataktan kalkmak Yok dedi ve o kadar çok mide bulantım ve kusmalarım var ki anlatamam (16.haftada bulantılarım bitti). Bu arada ben garanti olsun die 11.haftaya kadar yattım daha sonra tekrardan işime devam ettim. 24.haftaya kadar ufak tefek sorunlar yine oldu tabi ama uzatmamak için yazmıyorum onları 😂 evet şimdi en zor kısma geldik 24. Haftamda rahim ağzı yolunun kısaldığını öğrendik. doktorum Serklaj önerdi onaylamıştık ama iyice araştırdıktan sonra operasyon günü doktorumla ortak karar alarak vazgeçtik ve tedbiren 25. Haftamda ciğer geliştirici vuruldu tabi içtiğim ilaçlarların haddi hesabı yok Kısacası 24. Haftamdan 35.haftaya kadar ben hep yattım 39.haftama girdiğim gün gece ufak tefek ağrılarım oldu sabah bi baktım nişanım gelmiş tabi ben panik 🤪🤣 doktorumu aradım operasyona girmiş bende hemen devlete gittim 3-4 güne doğurursun dedi dr. Rahim yumuşamış dedi. Akşam oldu ben hercai izliyorum ağrılarım başladı hafiften. Biraz zaman geçince anladım ki Doğum sancıları bunlar 😱 sabaha kadar beklemek istedim ama sancılarım bayağı artınca gece 4 de hastaneye gittik. Nst falan filan sabah saat 7 de ebe kontrol etti 4cm açıklık doktorumu aradı suni sancı verilmesini söyledi tabi boş durmak Yok sıcak duş yürüyüş (eşim en büyük desteğimdi binlerce kez şükür)bu arada epidoral normal Doğum olacaktı ki benim şanssızlığım dr. İzne çıkmış tüm sancıyı çekmek zorunda kaldım😬😓 8cm açıklık olduğunda doktorum kesemi patlattı sancılarımın iyice artması için😣 ve ben o andan itibaren beni sezeryana alın diye kendimi yırttım ama neyseki yarım saat içinde bebeğim kucağımdaydı 🤗 5 ıkınmada doğurdum tabi o anı anlatmamın imkanı yok gerçekten zor 😬 ama bebeğimi gördükten sonra herşey son buldu. Evet Benim hikayem bu kızlar umarım sizlere bi katkı sağlar 🥰🥰 rabbim herkese anne olmayı nasip etsin sağlıklıca kucağınıza bebeklerinizi alın inşallah 🥰🥰🥰 bu arada iyiki normal Doğum 🙏🏻🥰
Omrnhatunu Tubaozcn bnmde erkn doğum riskim var rahim ağzı kısalığındqn benden doğumdan korkuyorm dikişleri hissettnmi
Merib Tubaozcn maşallah canm bende 38+4 um bebeği beklıyorum biraz büyük normal istiyorum Cuma’ya kadar bakacaz artık ,peki bebişin kaç kılo doğdu hangi il hangi hastanede yaptın canm
Omrnhatunu Tubaozcn canm normal doğum yaptın demi dikişlern olmadımı dikme anını diyorm hissediyormusun🤭
Tubaozcn Omrnhatunu ah😂 evet canım küçük bi dikişim vardı uyuşturdu doktorum öle dikti hissediyorsun ama acı vermiyor
Tubaozcn Omrnhatunu tek tavsiyem kendini hiç yorma ve yatabildiğin kadar yat 32 den sonra zaten korkma 🥰
Tubaozcn Omrnhatunu canım tek tavsiyem kendini hiç yorma ve yatabildiğin kadar yat rahim ağzına baskı yapmamak çok önemli
Tubaozcn Fatma44 yok canım Fatma44 amin inşallah canım 🥰 yok canım 39 da doğdu zaten çok şükür bi sağlık problemimiz olmadı
Zhlcnr Tubaozcn kısalıgınız kaçakla basladı kaça kadar dustu bendede var umarım 36 kadar bıle olsa gelırım