Mesa33 busraaammm coraspini kesmişti doktor canım demek ki coraspin bu tip durumları tetikliyor. Bi arkadaşım da lekelenme olunca coraspini yarım içmiş. Doktora en kısa zamanda sor bence canım
bebegimibekliyrm Mesa33 kaç haftalık hamilesiniz, benim de kanamam oldu ve corasprini bu yüzden kestik sadece 0,4 lük iğne kullanıyorum 10 haftalığım, kanama bitince tekrar başlayacak mısınız siz
Mesa33 bebegimibekliyrm ben daha çok yeniyim 5 haftalık. Kese bile görünmüyordu gittiğimizde. Haftaya gideceğim tekrar. Midem bulanmıyor erken mi sizce şu an.
Mesa33 Hafsamm bi arkadaşım da 6 düşük yapmış hepsi de 5 haftalıkken düşüyormuş. T rahim ameliyatı oldu, hamile kalınca rahim bebeği atmasın diye isminden emin değilim ama kortizon iğnesi oldu. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin ile iki hafta önce doğum yaptı.
Hafsamm Mesa33 bende rahim filmi çekildim ama yemiz çıktı sonucum rahmimde bir anormallik tespit edilmedi. Maşallah canım darısı bizim başımıza inşallah
bebegimibekliyrm Tubaid ya Şafi adıyla şifa versin Rabbim inşallah kucağınıza sağlıkla almayı nasib etsin 🤲🏻
bebegimibekliyrm Tubaid ya Şafi adıyla şifa versin Rabbim inşallah kucağınıza sağlıkla almayı nasib etsin 🤲🏻
bebegimibekliyrm Mesa33 benimde bulanıyordu 5.haftada, bu benim 3.hamileliğim ilk defa bunda duydum kalp atışlarını, inşallah Rabbim bu sefer sağ salim kucağımıza almayı nasib eder 🤲🏻
Mesa33 Hafsamm canım ben öğretmenim. Sabahçı öğleci durumu olduğu için iğnemi akşam 9 buçukta yapıyorum. Ben nasıl hemotolojiye gidip kan vercem böyle bir şey bilmiyordum ne yapabilirim. Acilden giriş yapınca o değeri ölçüyolar mı ki
Hafsamm Mesa33 hayır canım acil yapmıyor onu Hematoloji kan hastalıkları bölümü canım oraya gidiyorsun sıra alıyorsun böyle böyle doktorum gönderdi de yoksa gerek Yok derler büyük ihtimal. İğneyi yaptıktan 4 saat sora o testi yaptıracaksın çok geçmeyecek doktora söylerim Zaten yaptığın saati. Sınıf öğretmeni misin canım o yüzden boş günün mü Yok. Benim de eşim sınıf öğretmeni zorlanıyorum sürekli izin almaya çekiniyoruz 🥺 tek gidiyorum hep 😞
Mesa33 Hafsamm evet canım sınıf öğretmeniyim.izin sıkıntı, seneye sabahçı mıyım değil miyim o sıkıntı.. Ben akşam 9 buçukta iğne yapıyorum 😥 gece 1 - 2 arasında o tahlili yaptırmam mümkün değil gibi bi önerin var mı
bebegimibekliyrm Hllswm bana doktor kestirdi kanama bitince başlar miyim yine acaba bilmiyorum 🤷🏻♀️ Ben de bi hematoloğa gideyim en iyisi içime kurt düştü çünkü 😟
Hafsamm Mesa33 ay canım kusura bakma anca yazıyorum. Canım gece olmaz da belki özel hastahanelerde Cumartesi günleri olabilir. İstersen arayarak öğrenebilirsin. Olmadı mecburen 1 gün izin al 🥺 bende hep eşimle gitmek istiyorum ama izin alamıyor her gün ya mecbur onsuz gidiyorum. Gebe kalırsam nasıl olcak bilmiyorum 😓
Hafsamm Tubaid yaa çok üzüldüm 😔 allah sabır versin canım ya İnan çok üzüldüm anlıyorum seni önlemini aldığın halde kaybetmenin ne olduğunu 😥 ya neden olmuş peki Nie böyle oluyor ki iğne doZu mu yetmedi aceba 😔
Vet-hek-meri Tubaid çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun hakkında en hayırlısını nasip etsin üzülme rızkı yokmuş bu dünyada
Hafsamm Tubaid ya canım valla akşamdan beri aklımdasın😓 canım ya belki sübyan vardır sende gittiniz mi hocaya hiç?
bebegimibekliyrm Tubaid 😢😢 ah canim gerçekten çok üzüldüm dua ediyorum senin için tez zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah... çok zor biliyorum ama bizim de imtihanımız böyleymiş zor olcak belki ama inşallah alıcaz kucağımıza evlatlarımızı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻